Orbán kiállt a képviselők elé, és kijelentette: a kerítés én vagyok. Nem egészen így, de talán lélekben ezt gondolva. Elvégre, ha a rég porladó Lajos azt mondhatta, hogy ő az állam, akkor egy korlátolt belső felelősségű, ámde felelősségpánikos vezetőnek, egy kerítés csak kijár. Tehát Orbán maga a kerítés. S ezzel le is tudhatjuk a parlamenti szócsatáról szóló összefoglaló nagyját. Az, hogy a tudósítás szerint a szokásosnál is durvábban brüsszelezeett? Na és. Jönnek a választások, és a Fidesz már jó régen rákanyarodott arra a vágányra, amely mellett csak a folyamatos önmagára licitálás tartja meg a magabiztosság látszatát. Ettől egyrészt egyre hangosabb, harsányabb megnyilatkozások születnek. Másrészt pedig egyre durvábbak. Az út végén, az addigra teljesen bezápított agyú hívek talán még egy pogromot is bevállalnak majd. Mármint úgy, hogy ők vernek másokat. Mert azt természetesen még egy szélsőséges sem mondta, hogy ő szeretne a megvertek névsorában lenni. A tömegben bátor...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbán: A kerítés én vagyok.

Nem bazdmeg. Te a korlátolt vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...a szövegkörnyezet az mindig szövegkörnyezet, tehát abból mindenki azt ért amit akar.
Amúgy nem érdekel ki mit feltételez arról a kijelentésről, nekem megfelel az is és a kerítés is, és amellett vagyok hogy nem kell lebontani.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Kerítéspártisághoz nem vitatom el a jogodat.
De azért, legalább nyomokban, gondolom azért tudod, hogy Orbán elfelejtett népszavazást kiírni erről. Ahogy a választási programjából is kimaradt az elszakadás az uniótól, illetve a vasfüggöny visszaállítása.
De ettől Neked személy szerint nyugodtan tetszhet természetesen.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Na látod, ilyen a szövegkörnyezet...benne sincs de te kiérted belőle...:)
Nessy
Még pár év türelem! Addigra Mészáros "megvásárolja" az ország másik felét is, miután jelenleg csak a fele van a nevén. Akkor körbe lehet keríteni villanypásztorral, és kiírni: Magánterület! Belépni tilos!
Akkorra már csak hívek, a közmunkás cselédek, és a passziv eutanáziának köszönhetően gyorsan fogyó nyugdíjasok, rokkantak maradnak.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Te írtad: "Amúgy nem érdekel ki mit feltételez arról a kijelentésről, nekem megfelel az is és a kerítés is, és amellett vagyok hogy nem kell lebontani."

Azért, ha ilyen rövid a visszaolvasó készséged... Hát igen, no... a vezérlő erőd... Az tehet biztos róla :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..lehet hogy elvesztettem a vita fonalát de igeni kell a kerítés...sajnos.
Aki ide akar jönni az vegye a fáradtságot és szerezzen papírokat...ha nem menjen a ...ba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.