Pisztollyal véletlenül meglőtte saját gyermekét hétfőn este egy miskolci férfi. A kislány a kórházban elhunyt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a 112-es központi segélyhívó számon tett bejelentést egy miskolci nő, hogy a lakásukon 9 éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte.

A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan elsődleges ellátása után kórházba szállították a gyermeket, aki azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy elhunyt.

A nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra állították elő az apát, akit gondatlanságból elkövetett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatnak ki gyanúsítottként.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Puska - pisztoly - kés mi a fa...ért olyan divat ez mostanában ! Mi az ,hogy " véletlenül lelőtte.." ! A legális fegyvertartásra és kezelésére vannak előírt szabályok ! Ha meg nem legális akkor az bűncselekmény ! A Légpuska igaz legális,de nem játékszer ! Ja és sokan járkálnak késsel az utcán,mi a lószarért...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Borzasztó! De mit keres a stukker ott ahol gyerek, vagy más családtag éli az életét? Vagy parancshirdetés volt fegyermániáséknál és azzal adott nyomatékot a szavának? Esetleg politikus és annyira, fél, hogy kanál helyett a leves mellé teszik csőre húzva? Na most félhet...
micfild
@Horizont: Az összes fegyverbuzeránst el kéne költöztetni egy lakatlan szigetre.
egyáltalán.. honnan vesznek ezek fegyvert?
szaboria1
A kislányt nagyon sajnálom.
De azért az újságírók ma már össze vissza írnak nem a saját lányát lőtte le. @Horizont: Neked is igazad lehet mennyire volt ez véletlen.
Remélem az anya ki is rúgta már ezt a palit.
Csizmás Kond
ez az eredmény ha boldog boldogtalan kezébe fegyvert adnak.
maci0427
Puska - pisztoly - kés mi a fa...ért olyan divat ez mostanában ! Mi az ,hogy " véletlenül lelőtte.." ! A legális fegyvertartásra és kezelésére vannak előírt szabályok ! Ha meg nem legális akkor az bűncselekmény ! A Légpuska igaz legális,de nem játékszer ! Ja és sokan járkálnak késsel az utcán,mi a lószarért...?
elnyomott
Borzalmas tragédia.
Ezért, az ilyesmiért is vagyok teljes mellszélességgel ellene, hogy bárkinek lehessen fegyvertartási engedélye.
Edmond Dantes
Ez három ember tragédiája!Ebben az ügyben csak a kislány és a pisztoly ártatlan.
qxy
Véletlen nem lehet lelőni. Nekem is volt fegyverem otthon. fegyver szekrény, lent a pincében. Nem is vittem fel soha Mert ez nem játék. Az hogy véletlen?olyan nincs. Mit tennék? golyót neki. de elötte, el mondanám, " Baszki, nem tudom van e benne töltény ha van, rábasztál ha nincs nyertél. ( de töltve lenne ) így jártál.
eugen4402
@Horizont: Ez egy teljesen értelmetlen mese, valószínűtlen, életszerűtlen elemekből összekotyvasztva. Ugyanis az élettárs (a gyilkos) felelőtlenségét nem menti egy pillanatig sem. Mások jelenlétében nem játszunk lőfegyverrel..!!!
1magyar
Az összes cigány védeni kezdte azonnal a gyilkost. Ezek még ilyen esetben is összetartanak ha a saját fajtájukat ölik meg.
nezelodo
@1magyar: A végén még ezt a stukkert is a nagymama guberálta össze, mint a Győzike adómentes százmilláit.
1magyar
@nezelodo: Elmondták, hogy a szomszéd elutazott és a vagyontárgyait a gyilkosékhoz vitte át megőrzésre. Ez aztán értékes vagyon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.