Juhász Péter szerint el fog jönni az az elégedetlenség, mely lebontja a jelenlegi rendszert. „Bebizonyítom Orbán Viktorról, hogy bűnöző” KaG, 2017. június 13., kedd 06:00 Az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor és barátai hiába menekítettek hatalmas vagyont külföldi, offshore-számlákra, a Fidesz nem fogja tudni megőrizni a hatalmát. Juhász Péter elszámoltatná a kormányfőt, bebizonyítaná, hogy bűnöző és hosszú évekre börtönbe küldené. Az ellenzéki politikus szerint el fog jönni az az elégedetlenség, mely lebontja a jelenlegi rendszert. Juhász Péter egyetértett Kálmán Olga azon felvetésével, hogy az ilyen „körbebetonozott,

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Juhász "Navalnij" Péter eléggé bátor figura! :-)
karma1
Hat putyin mar tenyleg tobbet jar Magyarorszagra, mint az eddigi osszes orosz kormanyfo... Csak a ket egymasba szerelmes torpe tudja, miert is...:o(((
RonaGyuri
nagy ember??? magadnál vagy?
A nála 1"-al magasabb Tom Cruise-ról írta a párt-sajtó, hogy mélynövésű! =)
Ami pedig az egyéb adottságait illeti még ennyire sem stimmel a "nagy", még szélhámosnak is csak egy kisstílű =))
Eladott Ország
Magyarország se nem erős, se nem büszke, se nem európai, hanem gyenge, tekintélyét és méltóságát vesztett barbár állam, amely egy bűnszervezet kezében van. A teljesítménye minden területen azonos az andorrai futballpályán bemutatott teljesítménnyel. Orbánt nem leplezi le semmi annál jobban, ahogyan a fociról előadta a sikerpropagandát az andorrai nagy zakó előtt. Ugyanígy hazudik mindenről, ugyanilyen állapotban van az ország és a gazdaság. Orbán téved, amikor azt mondja, hogy Magyarország az EU tagja marad. Nem az EU az, amely változik, hanem Magyarország változott meg. Az Orbánéhoz hasonló szélsőjobboldali fasiszta rezsimek veszélye azonban az oroszok lelepleződése után elmúlt, kiderültek végre a liberalizmus végéről szóló hazugságok, az álhírek. Európa kezd visszatérni önmagához, és az ilyen vérszívókat, akik tagadnak minden európai értéket, gyalázzák Európát, de a pénzükön élősködnek, előbb vagy utóbb kipaterolják. És jól teszik. A magyarok pedig jól tennék, ha ezt a közönséges tolvaj bűnözőt, bomlott agyú szörnyet, elmebeteg gazembert mielőbb eltüntetnék a hatalomból, most már bármi áron, mert a tök hülye pali nemcsak tönkreteszi az országot, nemcsak tízezrek halálért felelős a lepusztított egészségügyben, hanem Magyarországra rántja az oroszokat és a többi fasiszta diktatúrát, Magyarországot pedig kivezeti a civilizációból.
RonaGyuri
@karma1: istenem bár csak a testmagasságuk (bár esetükben csak az alacsonyság jöhet szóba) lenne velük az egyetlen gond! =))
troll5
Juhász "Navalnij" Péter eléggé bátor figura! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.