Sallai R. Benedek LMP-s képviselő áprilisban jelentette be, hogy nem indul a 2018-as választásokon. Majd három évnyi “fészbuk-napló” írás után tegnap, egy tőle egészen szokatlan hangvételű poszt került ki az oldalára.

(Forrás: zarojel.hu, Városi Kurír által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a "Ez a beszélgetés a kormány leglényegét mutatja be, ez a két ember pedig, hűen reprezentálja azt, amit ma kormánypolitikának nevezünk.." megjegyzés az újságírótól korrekt és találó! =))
Aki Én
https://kolozsvaros.com/2017/05/27/ketszaz-ot...

,,a Fidesz lúdtalpas vasökle, a rezsibirkózó, aki a kormánypártban szopta fel magát a valakiségig Simicska Lajos milliárdos vállalkozóról böfög.
Arról a Simicskáról, aki negyed századig építette a Fideszt, aki nélkül Orbán Viktor zugügyvéd lenne valahol. Talán éppen ott, ahol Németh Szilárd biztonsági őrként pompáskodna."

,,A két díszparaszttal szemben Sallai pontosan tudja, mik a gazdálkodók problémái és szót emel a visszásságok, a fideszes
politikusfeleségek, rokonok és mészároslőrincek csillapíthatatlan földéhsége ellen. Ugyanis Sallai – szemben L. Simon fitneszedző
feleségével, Orbán Viktor feleségével és hosszasan lehetne sorolni – nem a mások letaposásával kíván érvényesülni, hanem munkával.
Gazdálkodással. És politikusként azzal, hogy beszél a bajokról.
Ez a néhány perc a videón tökéletesen jellemzi a mai magyar kormány és a kormány végbelében élősködő szolgák működésének mechanizmusát. Csúsztatás, hazugság, célozgatás, görénység. Én nem tudom, kiket céloz ezzel a Fidesz, kik lehetnek a szavazói. Azt tudom, hogy értelmiségiek nem, bérből és fizetésből élők nem, gazdálkodók nem. Tehát általánosságban vett adófizetők nem.
Egyszóval az adófizetők pénzéből rabolják ki és szívatják az adófizetőket. Ügyes."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél