A támadás után négy évvel sem zárult le a lúgos orvos ügye; ugyan Bene Krisztiánt első- és másodfokon is bűnösnek mondta ki a bíróság, ennek ellenére a Kúria mégsem hozott ítéletet. Renner Erika, a szörnyű támadás áldozata és ügyvédje azt akarta elérni, hogy ne csak testi sértésért, hanem emberölési kísérletért ítéljék el a Budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatóját. Cikkünk folyamatosan bővül!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A Kúria vissza dobta! Vajon mivel indokolta az új eljárást a Kúria?
elnyomott
Mondják már ki, hogy nem egyformák az emberek a törvény előtt. A "valaki" mindent tehet, főleg ha "csak" egy nőről van szó. A törvény előtti egyenlőség csak libsi blabla.
Illiberállis államban ez van ,ezt akarják, ezt szeretik a fidesz-fanok, meg a jobbikosok.
kisrigó
@szaboria1: Bizonyára az igazi indokot nem merték leírni. (Mikola rokon!!) Elképesztő, hogy azért fizeti az állam (mi), a (nem) tisztelt hívatalt, hogy keressék a felmentést erre az aljas gaztettre! Vagy elévülésre várnak? Egy mezei tettes már rég a rács mögött lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.