Kilencmillió európai fiatal életét gazdagította az elmúlt harminc évben az Erasmus-program. Közöttük több mint kétszázezer magyar résztvevőnek: egyetemistáknak és pedagógusoknak biztosított kivételes tanulási lehetőséget. Ha marad az Orbán Viktor által képviselt EU-ellenes politika, ennek is vége szakadhat. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Dehogy szakadhat meg az Erasmus-program! Vaklárma! Üres ijesztgetés és orbán-ellenes uszítás. Előszöris, senki nem akar kilépni az unióból. Innentől kezdve nincs mivel ijesztgetni.

Ha "...a legutóbbi felmérés szerint a külföldön tanuló diákok több mint egyharmada nem akar hazatérni és Magyarországon élni" - akkor pedig mit is veszítene az ország? Mert akkor a nyelvtudás és biztos külföldi fellépés híján itthon maradna mindegyik és itthon fejlesztene. Vagy tovább vinné az apja mesterségét, vállalatát, vállalkozását.
Mert ma a tanult fiatalok nagy többsége nem viszi tovább a családi vállalkozást, hanem tényleg elmegy nyugatra nyomorogni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.