Harmadfokon hatályon kívül helyezte a Kúria a másodfokon hozott ítéletet, és új eljárást rendelt el a lúgos doktor ügyében. Az áldozat, akinek nemi szervét támadója maradandóan károsította, megrendülten hallgatta a kedden kora délután kihirdetett döntést.

Magyarország egyik legismertebb ügye ezzel visszakerül másodfokra, négy év után továbbra sincs végleges ítélet.

Elölről kell kezdeni a lúgos orvos másodfokú perét

Renner Erikát 2013. március 12-én egy maszkos támadó várta a lakása kijáratánál. Az ajtóból visszalökte, műtéti altatókból kevert injekcióval elkábította, majd maró lúgot öntött a nemi szervére.

Az első és másodfokú ítélet szerint a támadó B. Krisztián, a budai Irgalmasrendi Kórház volt főigazgatója, aki képtelen volt feldolgozni, hogy Erika néhány hónappal korábban szakított vele.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Megismétlem:
Figyelembe véve a kuria múlt heti döntését, továbbá hogy ki az elnökük, kikből áll: minden fideszest és rájuk szavazót meglocsolnám lúggal. Oszt' oszojjanak.
quadrocopter
Addig tologatják, míg szabálysértés sem lesz ez a mocskos cselekmény! Mikola mekkorát nyult bele?
namihami
Csak elévül egyszer. Addig kell csak tologatni.
Eladott Ország
Hívő, keresztény, nagycsaládos szörnyeteg.
Szerintem írhatjuk B. Krisztiánnak Bene helyett, a személyiségi jogaira hivatkozva kitakarhatjuk a pofáját tetszőleges címlapon, a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója, a Mikola ­család rokona akkor is egy szadista barom, ha a közpénztelevízió hívő, nagycsaládos, sikeres orvosként felcímkézve állítja a nyilvánosság elé, akinek lehetőséget biztosít arra, hogy könnyes szemmel áldozatnak tekinthesse magát. Keresem a megfelelő szavakat erre a gyalázatra, de még nem találtam meg őket.
Cefi
Megismétlem:
Figyelembe véve a kuria múlt heti döntését, továbbá hogy ki az elnökük, kikből áll: minden fideszest és rájuk szavazót meglocsolnám lúggal. Oszt' oszojjanak.
Eladott Ország
Ha cinikus vérgeci lennék, mint mondjuk Lázár János, akkor akár az ő szavait is használhatnám és azt mondhatnám, hogy nem kommentálunk bírósági ítéleteket. Nem mondom ezt, ugyanakkor a Duna Tv riportjának beharangozójától több bicska nyílt ki a zsebemben, mint szerettem volna, ha valaha is. Szeretném nyugodt lelkiismerettel és meggyőződéssel leírni, hogy ennek az egész mocskos maszatolásnak semmi köze ahhoz, hogy ez a szörnyeteg – aki mellesleg mindent letagadott, akinek védőügyvédje teljesen elképesztő érvekkel próbálta bizonygatni ártatlanságát – Mikola István unokaöccse. Semmi nem visz rá, hogy ezt írjam, mert alighanem tévedés lenne. (Zárójel: Arra emlékszünk, amikor G. Fodor nevezetű fideszes seggnyalót meglökdösték és nyakon vágták egy parkolóban? És arra emlékszünk, hogy az elkövető ellen mennyi idő alatt született jogerős ítélet? Akkor jó.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.