Bojkottálják a külföldi szervezetek átláthatóságáról elfogadott, szerintük elnyomó törvényt, és nem regisztrálják magukat. Viszont ezután is közzéteszik, honnan kapnak támogatást, mondta Kapronczay Stefánia, a szervezet vezetője. TASZ ügyvezető igazgatója az Indexnek azt mondta: meggyőződésük szerint ez a törvény nem állja meg a helyét sem Magyarországon, sem Európában, ezért szeretnék elvinni az ügyet a magyar bíróságokra, az Alkotmánybíróságra, az Európai Bíróságra és a strasbourgi emberi jogi bíróságra. A magyar államtól épp azért nem fogadnak el pénzt, mert a mindenkori kormányok ellen lépnek fel, korábban ezért tudták Orbán Viktort is képviselni egy ügyben.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Engedetlenkedhettek wazeg. Az apró barna felcsutkai g...ci akkor is azt csinál ebben a szerencsétlen országban , amit akar ebben az országban. Lehet újra rá szavazni 18-ban kétharmaddal.
Béla333
Nagyon helyes! Nem kell mindent benyelni, amit ezek a mocskok csinálnak!
Támogatom! Gyerünk TASZ!
bencemacska
Ez az idióta minden kézbe beleharap, amelyik jót tett vele.
Soros is hagyhatta volna a disznóólban. Meg a TASZ is hagyhatta volna, hogy legyen a saját védője, Akkor biztosan elmeszelték volna másodfokon is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.