Habony, Vajna és az új Mandiner-tulaj is jól járt. Tavalyelőtt még jóval kisebb arányban költötte az MVM az adófizetők pénzét Fidesz-közeli cégeknél.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Nem értem, hogy az MVM-nek miért kellett az "arculatváltás"?! Mostantól nem az elektromos energiát, hanem ásványvizet, vagy dörzspapirt lehet tőlük venni?!:)
Béla333
@eszegfu: 12.54
Ha az állami tulajdonú Villamos Művek hirdeti hogy minden árammal működik, azzal csak ezt a hülye hirdetést megjelenítő médiát fizetik ki busásan az állami pénzből.
Így juttatják ki az adóforintjainkat a csókosoknak!
A napokban volt hír, hogy a Habony művek újságjában a reklám hirdetés 98%-a az államtól jött! Az adóforintjainkat nyomják pofátlanul nekik.
Az LMP nyújtott be egy törvény javaslatot, hogy az ilyen állami cégek (MVM, Paksi atomerőmű, stb) ne is hirdethessen médiában, mert minek.
Természetesen lesöpörte a Fidesz a javaslatot!
eszegfu
@Béla333: Én is ilyesmire gondoltam... kiegészitelek még azzal, hogy "egyeduralkodó" M.o-n az MVM, vagyis egyetlen szolgáltatónak sincs olyan jogosultsága, mint nekik, igy nincs is "piaci verseny", ami esetleg arculatváltást, vagy reklámot igényelne! Hasonló pofátlanság, hogy -- ha jól emlékszem -- 50 milliót kapott az MVM-től a CÖF!!
namihami
Holnaptól átmegyek egy másik energiatermelőhöz.
Jaaaaa, hogy olyan nincs is? Akkor tulajdonképpen saját magát hirdeti? Mondjuk, ilyen feltételekkel nem nehéz a konkurenciánál jobbnak lenni. És még az árait se kell a többihez igazítani. Persze, a mi zsebünkhöz se.és máris telik a haveri klikk pénzelésére.
eszegfu
@Béla333: Igazad van! Én a 2015. évi 50 millió körülire emlékszem a CÖF beszámolójából, de a 2016. évit még nem láttam.
kissé felnőttem
jó csak ráfogják hogy elvesztette közpénz jellegét??? avagy, egyenlősdi? itt ebben az országban soha nem lesz, CÖF a királypárti a tőbbi meg a slepp azt lehet zargatni vegzálni na ezért kéne egy uj világ mert ez már kellően le és el aljasult tokostól vonóstúl, augusztusba nyaralás lesz ov nélkül hurrá.szép napos csendes augusztus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.