Brilliáns ötlet jutott Kovács Gergőék eszébe. Ahogy megírtuk: a Fidesz-KDNP kedden megszavazta a botrányos civiltörvényt, amelynek értelmében az évi 7,2 millió forintnál több külföldi támogatást kapó civileknek egyfajta modernkori “sárga csillagként” fel kellene tüntetniük a kiadványaikon, hogy külföldről támogatott szervezetek. A trollkodás nagymesterei, a kétfarkús Kovács Gergőék most sem veszítették el a humorérzéküket. A Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalán jelentették be új ötletüket, miszerint közadakozásból összedobják a CÖF-nek a szükséges 7,2 milliót, külföldről befizetik a számlájukra adományként, és innentől az orbánista futóbolondokra is ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a TASZ-ra vagy a Helsinkire. Azaz regisztrációs és beszámolási kötelezettségük lesz, továbbá fel kell tüntetniük a kiadványaikon, hogy külföldről támogatott szervezetek. Ügyes!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ez tényleg zseniális. Az ellenzéki pártoktól is ilyen leleményességet várnánk, de inkább egymást b@sztatják.
elnyomott
Ugyan kérem, nincs az a törvény, amit ez a maffia banda ne tudna személyre szabni, hogy csak az ellenségeikre vonatkozzon.
A zsenialitás hiányát bőven kárpótolja a pofátlanság és a teljhatalom.
Nessy
@durbincs: Valóban, a CÖF állami milliókból nem csinál mást, mint transzparensekkel békamenetel, pártunkat és kormányunkat éltetve!
Erről tényleg nem kell elszámolni! Mint ahogy a fene nagy átláthatóság is csak a "külföldről támogatott" szervezetekre vonatkozik, mert az ő adataiknak nyilvánosnak kell lenni! Azért kérdezem Kósa Lajost, hogy a valóban közérdekű adatokat miért kell a biróságon kiperelni, és miért kell érte horribilis pénzeket fizetni?
Engem pl. érdekelni, hogy a CÖF a sok százmilliós "adományból" mennyit költött mondjuk szegények segítésére, beteg gyermekek ápolásának könnyítésére, rendelő felújításra, etc. amire a Norvég Alap nem kevés pénz adott. Igaz, abból csak 4 milliárd "fájt" Lázárnak, a kormány által elköltött 36 milliárdhoz semmi közünk!
Ezzel szédítsék a bigott híveiket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.