Kigyulladt családi házban találtak egy holttestet kedd reggel Kiskunhalason, a rendőrség szerint emberölés történhetett, ezért keresik a képen látható férfit.

Kedd reggel gyulladt ki egy kiskunhalasi családi ház, amelyben a tűzoltók egy 51 éves férfi holttestét találták meg.

A rendőrség közigazgatási hatósági eljárást indított a haláleset körülményeinek tisztázása miatt. Az ennek során beszerzett elsődleges orvosszakértői vélemény alapján felmerült a gyanú, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A  rendőrség munkatársai ezért emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a 43 éves kiskunhalasi Szitás Józsefet, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki.

Emberölés miatt keresik a képen látható férfit

Fotó: police.hu

A BKMRFK nyomozói kérik, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.​

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.