Nagy ötlettel állt elő a Kétfarkú Kutya Párt: külföldről támogatnák meg a CÖF-öt, hogy ők is külföldről támogatott szervezetnek minősüljenek.

A civiltörvény keddi megszavazása után – bővebben a témáról itt írtunk – a Magyar Kétfarkú Kutya Párt gyorsan vette a lapot és az alábbi izgalmas ötlettel állt elő:

 

 A most elfogadott törvény szerint ugyanis annak a civil szervezetnek, mely egy évben 7,2 millió forintnál több támogatást kap külföldről, annak regisztrálnia kell magát, majd minden lehetséges felületén jeleznie kell, hogy külföldről támogatott szervezetek. 

A CÖF-CÖKA egyébként nemrég kapott 508 millió forintot az állami MVM-től, de az a pénz az adófizetők pénze, vagyis nem külföldről ered. 

(444)

(Címlapi kép: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@justhpeter: Azért az priceless lenne, ha a CÖF plakátokon is ott díszelegnek a bélyeg :) Ha ez tényleg működne én tényleg nem sajnálnám azt a 1000-2000 Ft-ot. Legutóbb is több 10 millió gyűlt össze seperc alatt a kétfakúaknak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az ,,ellenzék,, langyos lótojás nem egyéb!!!
karma1
Hat a Ketfarkuaknak van ver a pucajukban, en a "tobb is veszett Mohacsnal" elv alapjan azt mondanam, hogy megerne 7.2 millat ez az akcio...
Ugyanis a COF igy is ugyis a magyar adofizetok forintjaibol csinalja a nagy semmit, (tamogatja orbant), hat ennek a 7.2 millanak lennenek nev szerinti adozoi, aztan a Kutyapart kivinne a penzt az orszagbol es mondjuk Ausztriabol elkuldene egyosszegben a COF szamlajara! Zsenialis huzas! Kovacs Gergo, oriasi vagy, mint mindig!
justhpeter
@human: Semmi bajom a kétfarkúakkal. De a CÖF pénzelését nem támogatom. Ha valakinek van felesleges 7 milliója, az már nagy pénz, akkor valamelyik fogyatékos gyerekeket támogató civil szervezetnek adja oda és így legalább nem vesz kárba és nem fogja egy hulladék gyülekezet elszórakozni.
human
@justhpeter: Teljesen megértelek és elsőre nekem is ez volt a reakcióm. De aztán átgondoltam és ha nem tudják kivédeni, akkor ez egy bár drága, de ütős válasz lenne.
Az összeg nagyságáról meg annyit, hogy a mi léptékünkkel ez sok, de más szinten kell ilyenkor gondolkodni. Azt is figyelembe kell venni, hogy az ezzel járó várható hatás milyen értékkel bír. Nem feltétlen anyagi, hanem inkább erkölcsire gondolok.
Ó-buda
@papa.49: inkább lószar...de igen nagy kupac!
papa.49
@Ó-buda: Hát én nem tartom a mai ellenzéket még ennyire se!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.