A napokban arról érdeklődött az iskolafenntartó, létesíthető-e az intézményekben lőtér. A pedagógusok nem örülnek. velet küldött ki a Klebersberg Központ az iskoláknak, amiben arról érdeklődik, ki lehet-e alakítani ott lőteret – riportozta meg a történetet az RTL Klub Híradója. Pontosabban azt kérdezték, van-e egy 6*15 méteres elkeríthető rész, “amely ellátható minden lőtávolságból biztos fedezékkel”. A kormány már tavasszal eldöntötte a lőtérprogramot, ennek keretében határoztak arról, felmérik az iskolák esetén is, hogy mikor lehet lőni. A Pedagógusok Szakszervezete nem lelkesedik az ötletért, Szüdi János oktatási szakértő szerint

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, magyarok, ebreszto, mert ha eddig nem volt nyilvanvalo, akkor most mar biztosan az, hogy ez az agyament baromsag KIZAROLAG putyinnak koszonheto, aki itt akarja a (mindenre) fogekony fiatalokat mielobb fegyverforgatokka kikepezni, akiket aztan siman bevethet nyugaton, nem Sziberiabol vagy Moszkva kornyekerol kell neki kuldozgetni a katonakat, egy kalap penzert mozgatva a sajat belso hadsereget.
Az oroszok mindig is agyutolteleknek es ugrodeszkanak tekintettek a hazankat, a hideghaboru idejen, - a viszonylagos bekeideoben pedig - arra hasznaltak fel az orszagot, hogy rajtunk keresztul jussanak hatalmas kolcsonokhoz a Nyugattol, mert ok kozvetlenul nem kaphattak senkitol sem. Azota is azert van az a rengeteg tartozasa az orszagnak, amennyi, mert nekunk kellett helyettuk is visszafizetni ezeket a kolcsonoket, mi meg kaptunk helyette rengeteg szar orosz vackot, esetleg elmaradott technologiaju gyarberendezeseket.
A regi kommunista otlet megmaradt, putyin csak tovabb finomitja es hasznalja azokat.
Percek kerdese mar csak, hogy Magyarorszagot kiugrasztja az Uniobol, es a Nyugat ellen forditja a mar teljesen nyugat-ellenesse propagandizalt magyarsagot.
Szoval keszuljenek csak a kis magyar janicsarok, akik a mindennapos eneklessel, fegyverforgatassal, es a hittanoran belejuk vert alsagos katolicizmussal jo kis agyutoltelekeket csinal a jovonek.
Es ennek orban mar 2010-ben megagyazott, felhasznalva hozza balog es hoffmanrozsacska egybites, seggnyalo-husegu odaado rombolo munkajat, meg a kozponti vizfej KLIK rendszeret.
Figyeljetek, otthon elok, most valtok igazan orosz gyarmatta, es ha most az ellenzek - arrol az oldalrol BARKI - nem emeli ez ellen fel a hangjat, hat kesobb mar nem lehet egy szavuk sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.