A Kossuth-díjas karmester - teljes összhangban a jogvédőkkel - vallja, hogy a hatalom nem viselkedhet pitiáner csalóként. A Kossuth-díjas karmester - teljes összhangban a jogvédőkkel - vallja, a hatalom nem viselkedhet pitiáner csalóként. Európáért, a civilekért, a jogállamért énekelnek idén ismét a Szabadság téren, június 20-án, a nyári napfordulón. Az immár hagyományos rendezvény szervezői azt kérik, mindenki vigyen magával magyar és uniós zászlót. Az eseményen Mécs Imre beszél, Fajger Orsi zongorázik, Fischer Ádám vezényel. Felhívásában a Kossuth-díjas karmester azt kérte, idén a közös éneklés ne csak az Európa melletti kiállásról, hanem a civil szervezetek itthoni zaklatása elleni tiltakozásról is szóljon.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az a baj, hogy putyinnak lefekudve szavaztak meg ezt a torvenyt. Azert erdogan es alijev is boldog, hogy a magyar torpe is kesz megtorni a sajat nepet...
orban egy piti hazaarulo, aki penzert az anyjaba is visszamenne gondolkodas nelkul...
Bar inkabb eleve apjaban kellett volna maradnia, azzal jart volna legjobban a magyar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.