Nem sikerült kétharmados támogatást szereznie a Fidesznek, így a parlament nem szavazta meg a plakáttörvényt. 131 képviselő szavazott igennel, 67 pedig nemmel a parlament szerdai plenáris ülésén. Az ellenzékből nem vett részt a szavazáson a DK-s Oláh Lajos, aki szerda reggel vesegörcsöt kapott és mentőt kellett hívni hozzá, más azonban nem hiányzott, így a kormánypártoknak nem lett meg a szükséges minősített többségük.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na igen,... Ilyenkor jon elo a statisztikai szamok hamissaga, es annak a mantrazasa, hogy az ellenzek osszefogva sem lenne kepes legyozni orbant es a bunbandajat...

Dehogyisnem lehetne legyozni,... Csak nem AKARJAK legyozni, mert akkor a langyosvizes uldogelesnek vege lenne...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/06/13/ugyhogy-a-rendorautok-hatso-uleseivel-jo-lesz-vigyazni-lajos/
Úgyhogy a rendőrautók hátsó üléseivel jó lesz vigyázni, Lajos. Azoknak mondom, akik most is a kezüket dörzsölgetik, hogy a milliárdos oligarchára végre lesújt igazságos Viktor: teljesen irreleváns, hogy az országlakók közpénzén zsírosodott, kegyvesztett, de egy negyedszázadon keresztül vérfideszes Simicskáról van szó, vagy a névtelen Gipsz
Jakabról. Ha valakinek nem jön be a pofája, ha túl jól megy a cége, ha szarul megy a cége, ha rossz helyen van a cége, ha megtetszik a cége, akkor bármi lehet. Legfeljebb – ha nincs közvetlen köze a Fidesz politikai ellenfeleihez, mint ahogy a fenti ábra mutatja ­, akkor a Magyar Idők nem szellőzteti meg a dolgot előre. Az most majdnem mellékes (amúgy kurvára nem), hogy a hatóságokat teljesen hidegen hagyja a naponta százmilliókkal dráguló vizes vébé körüli gazemberség, a Lölö mester Puskás Akadémiáján keresztül tao formájában lecsapolt költségvetési pénzek, és úgy általában a jogászbűnözők adófizetői pénzekkel visszaélő, csilliárdos zsírosodása. A lényeg, hogy borongós, sötét kép ez egy elkártyázott országról, ahol putyini mintára, az állami szervek/hatóságok bunkósbotként funkcionálnak a politikai hatalom kezében, amelynek segítségével ellehetetlenítik, megsemmisítik politikai ellenfeleiket és bárkit, akiről úgy vélik, útjukban áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.