Ma Czibere Károly szociális államtitkár végre átadta az első csomagot Vásárosnaményban, de biztos, ami biztos a dobozra a szokásos kormányzati gyűlöletdizájn stílusában még becsomagolták, ja és ráírták, hogy: „Ezt a csomagot Magyarország kormánya juttatta el önhöz és családjához” Abban nem hazudnak, hogy valóban fideszesek fogják átadni a fotósok előtt, (na persze ki más) de az EU, mint finanszírozó véletlenül se került rá. Olyan ez, mintha egy születésnapra lennénk hivatalosak, és mivel nem vittünk ajándékot ezért valakiét ellopjuk, a csomagolást kicsit átszerkesztjük, és ráírjuk a nevünket, majd széles, zsíros vigyorral átadjuk az ünnepeltnek, akit egyébként le se szarunk. Az ajándék eredeti vásárlója meg majd vakargathatja a fejét, hogy hová lett a csomag? Na, milyen ember az olyan, aki ilyet csinál? Egy szar.

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: nevemnick
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Remélem ez a ,,stílust" jövőre a rácsos akadémián művelhetik, egymás közti vazelinkereskedéssel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Remélem ez a ,,stílust" jövőre a rácsos akadémián művelhetik, egymás közti vazelinkereskedéssel.
silber13
Mit lehet erre mondani...? Igazi aljas horda!
Nessy
Ilyen aljas dologra már nincs mit mondani!
Hívek! Jöhet a hozsanna! Ez aztán a keresztényi szellem!
Cefi
"Nincs lejjebb"
Hét éve minden nap ezt mondom. De ők minden nap bebizonyítják, hogy de, van lejjebb.
namihami
""Ne higgy a görögnek, akkor se , ha ajándékot hoz!""
Pedig ez Homérosz. A jelek szerint már ő is kiismerte a fideszeseket.
Sámannus
Hogy milyen aljas a fidesz, a válasz a nevükben van, mert már azzal is hazudnak!
Hazugság fidesz a neved! Magyarul nem fiatalok, nem demokraták, és nem igazak!
Már csak a hívők méla kapzsisága, és két külső hatalom tartja őket lélegeztetőgépen. Az egyik az Unió, a másik a muszkák, akiknél orbán beszopott egy hatalmas lebukást, azóta ő csak egy csicska, egy pojáca, egy bűnözősereg élén.
Mobil123
érdekes hogy a fanok ilyen cikkeknél nem nyavirkolnak semmit
dr. prédikátor
Nem csak hogy szar , hanem egy nagyon nagy rakás rohadó bűzlő szar!!!Fityfasz gecik!!!
emerencia
Orbán őfensége uralkodása alatt szegénynek lenni büntetendő cselekedet. Ezek még a koldus szájából is kikaparnák a falatot:

"2012 ben a bérpótló juttatás elnevezése foglalkoztatást helyettesítő támogatás lett és havi összege a nyugdíjminimum 28.500 Ft-ról annak 80%-ára, 22.800 Ft-ra csökkent.
E csökkenés azért is figyelemre méltó, mert az öregségi nyugdíj legkisebb összege 2008-
tól nem emelkedett,"

www.pillangokutatas.bffd.hu/visszajelzesek/molnar-gyorgytudomanyos-fomunkatars-mta-krtk-kozgazdasagtudomanyi-intezet,-budapest

(Az idézet a visszajelzésben lévő első hivatkozásból van. Sajnos ma is aktuális.)
nyanya001
A jó édesanyátokba nyúlnátok bele egy forró pákával
vagy valaki a fejetekhez egy forró vasalóval mocskos férgek !
Patkányok kormánya !
nyanya001
@Cefi: ezeknél mindig van még lejjebb a Mariana árok ezeknek csak magaslat !
bakegya
Nagyon érdekes a szöveg-mintha csakkk az orbán jogvégzett írná nekik-"...JUTTATJA EL ÖN-HÖZ..."JOGVÉGZETT KOMMUNIKÁTOROKAT ALKALMAZ ERRE KÜLÖN A LÁZÁR-ismerek ilyet ,civilben panziót üzemeltet-jogilag nem lehet beléjük kötni és a kiszolgáltatottan legyengített ember mindíg megtéveszthető, erre keményen ügyelnek ezek a fityiSS férgek!
SAJNOS AZ EU ELÉG KÉSŐN ÉS PUHÁN LÉPETT A NYAKUKRA,ÉS MOST SEM ELÉG KÖVETKEZETESEN.
...KI KELLENE VÁGNI AZ ORBÁN MIATT A FIDESS-MAFFIÁT A NÉPPÁRTBÓL!-már tegnap is késő lett volna orbán szarvát letörni!
Cefi
@nyanya001: Ez a Te, az Én, a Mi szégyenünk. Mert hagyjuk.
dr. prédikátor
@Cefi: Egyet értek veled! De addig amig csak szófosás van ,nem is lesz változás!!!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/15/minden-egyes-nap-egy-ujabb-szog-az-orszag-koporsojaba/
Minden egyes nap egy újabb szög az ország koporsójába. Aki nem értesült még arról, hogy miután a más körülmények között idő előtt, serényen harácsoló gengszterek bűnbandája Budapesten és a Dunántúlon több éves késéssel, decemberben végén indította el a Rászoruló személyeket támogató operatív program (RSZTOP) hajléktalanokat segítő részét, a 9 megyét magában foglaló Kelet-­Magyarország régióban viszont még mindig nem sikerült a bravúr, annak javaslom, ITT tájékozódjon, érdemes. Az Európai Unió 30 milliárdos programjáról van szó, amelynek célja (lett volna, ha az elvtársak értenének máshoz is, mint a korrupcióhoz), hogy 2016 és 2020 között alapvető fogyasztási cikkekkel (élelmiszercsomaggal, ruhával, tisztálkodószerekkel) lássák el a mélyszegénységben
élő, 3 év alatti kisgyereket nevelő családokat és a rászoruló, várandós anyákat, illetve oldják meg belőle a rendkívül alacsony jövedelemből élő idősek és hajléktalanok étkeztetését.
A máskor Mészáros Lölök kedvéért magát a földhöz csapkodó kormány eleve késve írta ki a
közbeszerzési eljárást, amely ráadásul eredménytelenül zárult. Gondolom, X maffiaklán­vezér
hajbakapott Y maffiaklán­vezérrel, ki bonyolítsa a nyomorultak étkeztetését, a Lázár János­féle
hiénák pedig nem tudtak igazságot tenni az ügyben. Következmény: a hajléktalanok nem kapnak enni, pedig már évek óta kellene, de a mélyszegénységben élő gyerekek sem jutnak hozzá a szintén évek óta ígérgetett élelmiszercsomagokhoz.
bakegya
@Eladott Ország: ez így van-és most a választások előtt időzítve,fényezni kezdik magukat...
Már megint netikett sértő szöveget véshetni volna kedvem,de ebben az országban igen kevesen kényesek minden lukukra-sajnálatos.
nevemnick
Még valami: a civil egyesületek elleni támadások során egy valamiről felejtkezik el ez a narancsos kormány: az egyesületek többsége az egyéb feladatok mellett az elesettek, elszegényedett emberek megsegítésén is dolgoznak. Ehhez az európai unió pályázatokat írt ki, amelyekre az egyesületek pályázhatnak, természetesen a ,,kormányunk" elbírálása alapján. Van olyan pályázat, amellyel az elszegényedett falvakban élő gyerekek és szüleik életszínvonalán, (ha nem is sokat, de könnyebbé teszi a megélhetésüket) nos ezeknek a megnyert pályázatok nagy részének már lassan egy éve el kellett volna indulnia, de csak az ígérgetések vannak.
Közben ezek az egyesületek adományokat gyűjtenek,(tartós élelmiszerek,bútorok, háztartási gépek,ruhák, lakóházak tatarozásához bontott, de használható anyagok, stb) amelyeket a családsegítő szolgálatok instrukciói alapján, saját költségükön eljuttatnak a rászorulóknak. A környékünkön pl. az egyik egyesület havi kétszeri meleg étkezést biztosít a Krishna hívők támogatásával (minimális összegért) a térség egy-egy falujában.
Elnézést, ha valakit untattam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.