Tarlós István főpolgármester szerint ha a főváros több mint harmincmilliárd forintos pénzmaradványából kiegészíthetik a szükséges fedezetet, akkor senki nem tudja megakadályozni, hogy felújítsák a 3-as metróvonalat. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Trükk vagy szimpla parasztvakítás

Tarlós Pista nem egy orbáni szintű ügyeskedő, de már-már pávatáncosnak tűnik

Persze van ügy bőven, de az igazi gyöngyszem az minden kétséget kizárhatóan az M3-as ügy. Aki nem tudja miről van szó, az meg sem érdemli, hogy Őfenesége alattvalója legyen Gorbániában.
A legújabb „hír”, hogy a mi jó Pityulinónk megmakacsolta magát: nyista politikai felelősség, ő biza a kormány nélkül is, meg nofene!
A főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában – pontosítok: az erről szóló MTI tájékoztató szerit, még pontosabban az MTI tájékoztatóról szóló index.hu cikben olvashatók alapján – azt mondta, hogy: „ha felhasználhatják a főváros pénzmaradványát a fedezet kiegészítésére európai uniós szankció nélkül, akkor ’egészen biztosan senki a világon nem tudja megakadályozni, hogy ezt a metrót felújítsuk’.
Amihez hozzáfűzte, hogy „engem már nem érdekel, hogy az állam mit ad és mit nem ad, (...) ki milyen kommunikációt alkalmaz. Ennek a városnak a sorsáért a politikai felelőséget nekem kell viselnem, és ezt a munkát a város el fogja végezni”.
Csak a rend kedvéért:
eminens vétkei vannak abban,
hogy évek óta csak a szájjártatás folyik,
hogy a felújítást nem kötötték össze a meghosszabbítás/korszerűsítés -el - amit nem csak a józan ész, de az EU támogatás lehetősége (így jogi akadályok is vannak) is indokolt volna =)) – mint feladattal,
hogy olcsóbb korszerű kocsik helyett a szovjet-magyar baráti társaságnak adóztak,
továbbá
a 140-et is az állam adta,
s most azt várja az EU-tól, hogy szentesítsen egy a saját előírásait megsértő ügyeskedést! =))
Ez utóbbihoz hozzá kel tenni, hogy pletyusok szerint ez a 30milliárd maradék úgy jött össze, hogy már annyira pofátlan pénzlenyúlások voltak a jóváhagyott támogatások, hogy nem merték végrehajtani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.