Magyarország vezető “elitje” (azért röhej, hogy ezt tényleg elhiszik magukról) újrahasznosította a szájkosarat, és módosította a lehetséges felhasználói kört. Te kaptad meg, barátom! És bármennyire is fura, nem rázod a fejed, mint a kutya, nem morogsz, nem próbálod minden lehetséges eszközzel eltávolítani magadról. Nem bizony, te nem akarsz megszabadulni ettől, sőt, csendben, belenyugodva a megváltoztathatatlanba – hálásan nyalogatva a paranoiás gazdi koncot dobó kezét -, örvendezve viseled ezt a divatosnak és XXI. századinak egyáltalán nem mondható kiegészítőt. Ez az arcodra szögezett szájkosár nem hagyja, hogy tisztán láss (pedig a szemedet nem is takarja), nem engedi, hogy harapj, sőt azt sem, hogy hangosan ugass, ha nem tetszik valami. Maximum csak a nyelvedet dughatod ki, és azt is csak egyetlen céllal… A lakájmédiában naponta hallott hírek – felmentették, kirúgták, őrizetbe vették, lecsukták, öngyilkos lett, baleset áldozatává vált stb. – minden egyes alkalommal újabb adag...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Aki nem vak és 20-asnál magasabb az IQ-ja, az látja mi megy évek óta ebben az országban. De mégis, mikor így összefoglalja valaki, akkor ökölbe szorul az ember keze és gyomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.