Szigetvár MSZP-DK támogatással megválasztott polgármestere felmondta az Együtt alelnökének, Berkecz Balázsnak a főépítészi megbízását. A párt azt állítja, hogy a polgármester négyszemközt elismerte Berkecz Balázsnak, hogy szakmai probléma nincs a munkájával, de alapvetően a területfejlesztési pénzek második körének megérkezésébe fektetett politikai remény motiválta a döntésben.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha jól értelmezem a helyzetet, akkor az MSZP/DK-s polgármester a Fidesztől lehulló morzsák reményében úgy döntött, hogy a költségvetési csalás, hűtlen kezelés, hanyag kezelés, valamint hivatali visszaélés bűncselekménye miatt a területfejlesztési pénzekkel való visszaélések kapcsán feljelentést tett Berkecz Balázst eltávolítja a korrupció ellenes harc első vonalából.
Küzdjön Berkecz, de csak úgy általánosságban, ne zavarja az MSZP/DK békés mutyizgatását a Fidesszel!
Világos!
quadrocopter
Tombol az illiberális autoriter "demokrácia" genyólandban!

Perelni és perelni!
Eladott Ország
Ezek miatt menekül az értelmes, tanult, művelt emberanyag. Marad a salak, a legalja, a bűzös klientúra. Ahol összefonódnak a szálak, és minden szálról kiderül, hogy ugyanoda vezet, mert ezek már mindenhova beették magukat? Ezek a szervilis, arrogáns, hajlott hátú, jellemtelen bábok, akik aranykorukat élik a közpénz árnyékában.
Eladott Ország
@quadrocopter: "MSZP-DK támogatással megválasztott polgármestere felmondta az Együtt alelnökének, Berkecz Balázsnak a főépítészi megbízását." Jelen esetben nem illiberálisról van szó, hanem a közpénzes vályú környékén élésről, marakodásról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.