Augusztus 20-áig pihenni küldte párttársait a miniszterelnök, de utána beindul a nagyüzem.

A keddi Fidesz-frakcióülésen Orbán Viktor mindenki meglepetésére nem tartott sem eligazítást, sem helyzetértékelést, hanem alig pár perces mondandójában éppen, hogy nyaralni küldte a képviselőket – számolt be a hvg.hu.

A miniszterelnök megköszönte a kormánypárti politikusok munkáját, és azt tanácsolta nekik, hogy jól pihenjék ki magukat, mert augusztus 20-a után megállás nélkül fognak dolgozni a jövő évi választásig.

A kormány Orbán Viktor elmondása szerint egyébként augusztus 1-ig az eddigi menetrend szerint dolgozik majd, augusztus 1 és 20-a között azonban ő és a miniszterek is szabadságra mennek.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
És ki nem szarja le? Azt mondja meg inkább, hogy mennyiből, és legfőképpen miből? Mondjuk azt tudom. A mi befizetett adónkból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Az egész sunyi, mocskos rezsim takarodjon a p*csába szabadságra, eddig se csináltak semmi hasznosat és értelmeset, a (köz)pénzt mindenképpen felmarkolják a parazita tetvek!
Béla333
Naptárba beírni: 100 ezres tüntetés aug 1-20 között folyamatosan, hogy már ne kelljen a fényestekinTETŰ-nek újra hazajönni se!
dr. prédikátor
@quadrocopter: Ezeknek mindegy!!! Ha nincsenek is a parlamentbe akkor is csak lopnak csalnak hazudnak! Igaz geci viktor szopki8n!!!???
dodóka
Balfaszjancsirezsiszilárd is be fogja jelenteni ? Mert ezek ám a hírek wazeg !
Cefi
És ki nem szarja le? Azt mondja meg inkább, hogy mennyiből, és legfőképpen miből? Mondjuk azt tudom. A mi befizetett adónkból.
bakegya
AZÉRT JÓ LENNE TUDNI MELYIK STRAND VIZÉT SZENNYEZIK BE -MERT AKKOR A JÁRDASZIGETEKEN IS BIZTONSÁGOSABB MINT EZEKKEL EGY POCSOLYÁBAN CSOBBANNI !
Eladott Ország
Ki nem szarja le hová megy nyaralni. A csúti cigánynak a csillagbörtönben lenne a helye.
Pálinkás Pál
Élvezd ki vityka...a következő nyaralásod Szegeden lesz
nezelodo
Legalább eltünnek az országból a hős TEK-esek, szalad a vezér után tökig páncélautóban az összes.
Csizmás Kond
@Béla333: Béla te tényleg a tüntetésből élsz...
Béla333
@Csizmás Kond: 16.40
Nem tüntetésből, hanem pénzből!
Béla333
@Csizmás Kond: 16.56
Ne kombinálj! Én ingyen megyek a Fidesz ellen tüntetni! Ha kell egy hétig folyamatosan, vagy még tovább!És ezzel együtt nem a tüntetésből élek, hanem pénzből élek!
Remélem most már nyugodtan tudsz majd aludni, minden kérdésedre megkaptad a választ!
Béla333
@nyanya001: 17.00
Lemerültek az akksik...
Nessy
Addig is lesz egy kis nyugalom! Remélem a "papagájait" is szabira küldi egész nyárra! Vagy új szöveget kell megtanulniuk őszre? Mind a három mondatot?
Cicamama55
Hát kétségtelen, Orbán Viktor tekintetében semmi biztató határozottság nincsen, s az ironikus mosolya is inkább kínos mosollyá változott. S a hangja, de az egész kommunikációja inkább egy megfáradt ember megnyilvánulása. Az őszinteség előnye lenne az, hogy papír nélkül az ember megfogalmazza szabadon a gondolatait. Na de az ő esetében, még a kötőszavakat is le kell írni előre, mert ha mást mond helyette, rögtön más értelmet kap a szövege,s elárulja vele magát...Az egész kormánypártunk kommunikációs fonala jócskán összezavarodott már jó ideje, összevissza beszélnek, vagy meg sem mernek szólalni! Ezt bizony nem lehet pihenéssel helyretenni!!!
papa.49
Nem is az a baj hogy elmegy hanem az hogy ,,VISSZAJÖN,,!!!
bakegya
@Cicamama55: hát elég hatáérozottan kifosztotta leamortiozálta a mi országunk ez a bosszúálló g- a mi országunk,és még az államadósságot is megnövelte.
Putyint ránk telepítette,
Cicamama55
@bakegya: Én "csupán" a kommunikációját kritizáltam, s ezzel arra utaltam, hogy már a látszatra sem adnak! Nagy ívben lesz...ják a választóikat!
papa.49
@Cicamama55: Ha nyernek akkor nézd meg mi lesz itt utána...
Cicamama55
@papa.49: Egy része ki fog költözni a bankszámlája mellé, s anyagi hátteret fog az itthon maradóknak nyújtani...
qxy
Nehogy megkeressem.Egy országnak tennék jót.
bakegya
@Cicamama55: bocsííí,felületesen olvastalak!-
volvós
Ezek szerint aug. 1-20 ig van terminje a grazi ideg-elmegyógyintézetben...
Ha bent tartanák, nekünk egy nagy megváltás lenne...
qxy
@volvós: Ezért írtam, Nincs messze beugrok szociális munkásnak arra az időre ápolónak.Sajnos abban a kórházban is történnek balesetek félrekezelések. Ha nem, akkor épp itt az ideje.Szerintem még meg is jutalmaznának. Na nem a Graziak ,
Fradigege
2 hónapig áztathatják tökeiket a seggnyalók. Nem szakadt meg senki. A gombnyomogatós krvéletbe!
qxy
@Fradigege: Mert eddig kurva sokat dolgoztak szegények. Hisz tudjátok mennyi agyalás kell hogy úgy lopni csalni hogy az törvényes legyen ha meg nem akkor meg győzni a fejest. hogy ő is kap belőle csak engeggggye???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.