A statisztikák szerint rengeteg magyar hal bele megelőzhető vagy kezelhető betegségekbe, ennek ellenére Magyarország egyre kevesebbet költ egészségügyi kiadásokra és átfogó reformokra sincs kilátás - egyebek között ez hangzott el azon a konferencián, amelyen szakértők és civil szervezetek képviselői elemezték a magyar egészségügy kétségbeejtő helyzetét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Semmi gond. Majd ráfogják az okokat a betegek önhibájára.
1magyar
Fél évre kaptam a szemészetre időpontot, addig lehet megvakulok. Rohadjon meg aki ennyire nem tesz semmit és a járulékokat keményen beszedik.
Közben magánrendeléseken kérnek legalább 10 ezer ft-ot. Remélem a pazarlók is megvakulnak!
emerencia
@1magyar: Én csak néhány hónapra kaptam időpontot az angiológiára amiből nem létezik magánrendelés. Dolgozzak addig nyugodtan 12 órában acélcipőben a földön és a magasban dagadt bokával. Közben munkabaleset ért, (térdsérülés) bevitt a mentő, rendesen elláttak, még meg sem sétáltattak. Most azon parázok, hogy a diagnosztizálatlan betegségemre, amit az angiológusnak kellene látni vajon milyen hatással van a munkabaleset. :-(
1magyar
@emerencia: Ez a baj,hogy a dolgozó emberek egészségvédelme sincs meg. Itt a való életben én is azt hallom az ilyen esetekben, "bezzeg stadionokra van pénz"!
A kormány tagjai próbálkozzanak már meg átlag emberként egy betegségükkel bejutni valahová!
Ugyanazt az ellátást kellene kapniuk, hiszen nekünk mint munkaadóknak nem telik luxusra nekik!
cikicakk55
Páromnak februárban kértünk ultrahangra időpontot és júliusra kapott.Nekem márciusban adtak koponya MRI-re novemberi időpontot.Már az is csoda lesz,ha legalább az egyikünk megéri a vizsgálatot.Kegyetlen ami az egészségügyben megy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.