Széles az út, sok a feladat, kevesen vannak és most mégis nehezebb nekik. És nem értik. Csak segítenek, adnak, építenek, könnyet törölnek, gyűjtenek, osztanak, védenek és akkor ezt kapják. Külföldről támogatott, hazaáruló, bérenc, ügynök, senkiházi, élősködő. Ha eddig nehéz volt a dolguk ebben a jobban teljesítő országban, most egy meg nem érdemelt teher is nyomja a segítő vállat, mely más helyett igyekszik a nehéz sorsot könnyebbé tenni, azzal hogy a gond egy részét a sajátjára teszi. Az állam meg elégedetten dől hátra. Na, most jól megaszontam ezeknek a szervezeteknek. Mi az, hogy segítik a szegényeket ott ahol ezek nem is léteznek, mert nem mérik, és nem mégis, akkor sem vesznek róla tudomást. Mi az, hogy olyan feladatokat végeznek, amiről az államnak kellene gondoskodni, ha az nem építene annyi stadiont, vizes vébét, olimpiát, Farkas Flórit. Még hogy ezek civilek, meg állampolgárok, szavazók, családanyák, fiatalok, öregek, jobb módban élő segítők, kevésbé szerencsés adakozók,...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@Equus: Gyurcsányosan: csináljuk meg, csináljuk meg.
Nessy
Az a sok léhűtő ott a parlamentbe, meg a mutyikon gazdagodó haverok ezt úgysem értik! Nem tudják mi a szegénység, egyelőre a betegség is elkerüli őket, mert van pénzük a magán klinikára. Még nem maga tehetetlen, demens öregek, akik mindenkinek a terhére vannak, nem végstádiumú tumoros betegek, akik mellett bizony önkéntesek állnak és segítenek! Amikor megértenék, késő lesz, addigra már mindent sikerült tönkretenniük. És lehet, hogy öket nem eteti, itatja meg senk, nem fogja a kezüket amikor már egyedűl indulnak a végső útra,nem lesz aki a gyászoló hozzátartozónak a legfájdalmasabb pillanatban pár megnyugtató szót mondjon, mert már nem lesznek civil önkéntesek, akik önzetlenűl, szeretettel teszik, amit tesznek. A CŐF nem igazán fogja őket pótolni! Bár nekik az ő "önzetlen segítségüket" kívánom a legnagyobb szükségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.