Valószínűleg meg lehetett volna akadályozni annak a 71 embernek a halálát, akik megfulladtak egy magyar rendszámú hűtőkamionban Ausztriában 2015 augusztusában - jelentette szerdán a Süddeutsche Zeitung (SZ) című német lap és két német regionális közszolgálati médiatársaság, a Norddeutscher Rundfunk (NDR) és a Westdeutscher Rundfunk (WDR) közös tényfeltáró munkacsoportja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az előzmények világossá teszik, hogy a kormány felelőtlenül állt a dolgokhoz.
Ebben nem lehet vita. Rájátszott a felfordulásra, nem azt tette ami a dolga volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Meg hát, ha nem csalogatja őket Merkel asszony, és nem ad ezzel lehetőséget az embercsempészeknek.
De miért pont a magyarokra akarják kenni a dolgot, amikor több országot érintett az útvonal?
Sámannus
Az előzmények világossá teszik, hogy a kormány felelőtlenül állt a dolgokhoz.
Ebben nem lehet vita. Rájátszott a felfordulásra, nem azt tette ami a dolga volt.
bakegya
IGEN!!!
BP.Keleti pályaudvar!
Bicske!
Egy fél évvel korábban az orbán azt sem tudta mi a különbség a menekült és a migráns között-MEGJEGYZEM MA SEM TUDJA!!!
verőce21
De így sem jártunk rosszul velük. :)
teuton
@Eriksson: Ugy latszik, te csak masolni tudsz, olvasni nem... Persze azert jo lenne, ha azt az altalad is sokat idezett merkeli "csalogatast" valamilyen HITELES forrasbol bemasolnad ide... Mert ez 2 eve nem sikerült meg senkinek! Ami ugyanis nincs, azt nem lehet bizonyitani! Masreszt... Miert pont MO-on van a per? Ha olvasni tudnal, meg a vadirat felolvasasat meghallgattad volna, tudnad! De te mindig olyan dolgokhoz szolsz hozza, amiröl fogalmad sincs!
Eriksson
@teuton: Rázd magad helyre először, aztán magyarázd el, hogy mi az, amit nem értesz.
teuton
@Eriksson: Majd ha megtanulsz olvasni, fuss neki meg1x! Masold be ide nekem hiteles forrasbol azt a merkeli "meghivot"! Tegnap epp a berlini magyar nagykövetet kerdeztek erröl a nemet teveben, de mar nem emlitett semmifele meghivast, csak azt, hogy ö döntött egyedül az EUn belül befogadni öket. Hogy ez miben merült ki, arra nem valaszolt. Hogy mennyire nem egyedül döntött, azt az is bizonyitja, hogy több 100ezret fogadtak be mas EUs orszagok is, Dublin 2 alapjan. Majd valaki felolvassa neked, abban mi all...
teuton
@durbincs: Eddig tartott a türelmem ilyen birkaval megprobalni ervekkel vitatkozni. Annyira a nivom alatt vagy, hogy nem folytatom. Tudod, az iskolaban is a hülye gyereket kibuktatjak az osztalybol, hogy ne huzza le a többi atlagat, felesleges is vele foglalkozni, mert nem lesz soha okosabb. De birkanak jo, a nyajjal együtt begetni...
Fradigege
Ja, az afgánok is megelőzhették volna(!), ha lelövik az embercsempészek góréjának anyját még szülés előtt. Mint tudjuk, afgán a csávó. Jó nagy baromság. A szerbek is bűnösek és a görögök is ennyi erővel. Hagyjuk már ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.