Tavaly ősz óta nem hajlandó elárulni a Volán, hogy a váci buszpályaudvaron ki cserélt ki 16 kandelábert.

Az egyik önkormányzati képviselő kikérte a vonatkozó szerződést, de a Volánbusz Zrt. üzleti titokra és nemzetbiztonsági kockázatra való hivatkozással megtagadta az adatigénylés megválaszolását.

A Volánbusz 2016 novemberében válaszolt az adatigénylésre. Közölték, hogy a világítótestek cseréje nettó 15.928.800 forintba került, de üzleti titokra és kartellveszélyre hivatkozva a szerződést nem küldték meg, és a vállalkozó nevét sem mondták meg

- tudta meg az Átlátszó.

A képviselő nem elégedett meg ennyivel, perre vitte az ügyet. A cég ekkor meglepő ütőkártyát húzott elő:

A pályaudvar világítóberendezéseinek, mint műszaki infrastruktúrának a megismerése, melyre a szerződés mellékletei adatokat tartalmaznak, nemzetbiztonsági kockázatot rejt magában a közelmúlt pályaudvari robbantásos merényleteinek tükrében

- olvasható a Volán magyarázatában.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A terroristák első számú célpontja mindig is a váci buszpályaudvar 16 kandelábere volt. Kisebb, számukra kevésbé értékes merényleteket sikerült ugyan elkövetniük kevésbé őrzött helyeken nyugat-európában, de a fő célt a kandelábereket még nem sikerült elérniük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A terroristák első számú célpontja mindig is a váci buszpályaudvar 16 kandelábere volt. Kisebb, számukra kevésbé értékes merényleteket sikerült ugyan elkövetniük kevésbé őrzött helyeken nyugat-európában, de a fő célt a kandelábereket még nem sikerült elérniük.
human
Még a végén egy terrorista felgyújt néhány buszt vagy lekoptatja a gumit.
Yoda69
16 milla 16 ego cserejeert ?
Nem csodalom hogy a vegsokig takargatjak a szarukat. Buzlik a korrupciotol.
percsi
@solidedge: Én már láttam terroristákat körözni a kandeláberek körül, volt amelyik nagyon magasra, volt amelyik alig emelte fel a hátsó lábát!
Na most, ha ezek a terroristák megtudják, hogy ki cserélte ki a kandelábereket, akkor csomagokat fognak elhelyezni, amibe senki sem szeretne belelépni, tehát a nemzetbiztonsági kockázat megállja a helyét.
nezelodo
A volán társaság is büszke vállalat, és az elvárásoknak megfelelően jobban teljesít. Istenkém, ha utazáskor is érezhetném ezt a csúcsteljesítményt, ne csak a vejkó bankszámlája!
iluminati
Valaki rokon nyerte a kivitelezést??? az is lehet , a kandaláberekbe épített arcfelimerő kamerák vannak...
Nessy
Bármelyik kabaréban megállná a helyét ez az indoklás! Jó kifogás sosem árt!Remélem, ha otthon izzót cserélek az állólámpába, nem növelem a nemzetbiztonsági veszélyt, és nem vonzom a terroristákat!
Én is mondhatok ostobaságot! :-))
quadrocopter
Amikor a szar lekvárnak hiszi magát! Szarházi, színvonal alatti szolgáltató!
papa.49
Ennyiből megállapítható a ,,nemzeti vejkónak,, az érdekeltségébe került ez is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.