Előtte nincs akadály, mondta, majd bement a bezárt ajtón keresztül a budaörsi kollégiumba - elevenítette fel a történetet Fodor Gábor volt fideszes poltiikus az RTL Klub házon kívül című műsorában. Volt még pár hasonló csemege a műsorban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem veszjoslo volt Simics megjegyzese a "kiralycsinalasrol", hanem egy realista kijelentes.
orban nagyon sok emberrel szeretne orokre elfeledtetni azt, hogy Simics valaha is letezett a magyar tortenelmi palettan, pedig hat nagyon is letezett, es most barmennyire is megtepazott allapotban van Simics-oroszlan, en azert nem tennem a kezemet sem a szajaba...
De addig nem becezem ot, amig ki nem teriti a lapjait. Fogy az ido, es a Simics-bomba robbantasaval nem szabadna tul sokaig varni: lesz annak meg utorezgese eppen eleg...
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:59
Én reménykedem: ami késik, nem múlik!
lampa laz
A töpekajmán túl magabiztos és remélem ez lesz a veszte, mert arról a szírtről ahova felkapaszkodott, már csak lezuhanni lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.