Jászkarajenő Község önkormányzati tulajdonú épületeinek épületenergetikai korszerűsítésére több mint 247 millió forintos európai uniós támogatást nyert. A Kohéziós Alap az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza. A projekt megvalósulása során a Jászkarajenői Mesekert Óvoda, a Jászkarajenői Széchenyi István Általános Iskola, a Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár és az Idősek Klubja épülete kerül korszerűsítésre. A 247,9 millió forintos beruházásnak köszönhetően Jászkarajenő Község Önkormányzata az épületek fenntartását költséghatékonyabban tudja majd biztosítani.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Én mindig azt gondolom, hogy a felújítás helyett olcsóbb és kifizetődőbb újat építeni. Látszik a régi házak felújításánál pár év múlva megint omladozni kezd és belülről büdös.
Nem beszélve arról, hogy a külső-belső szigetelésnél ma már sokkal jobb létezik, a téglában a lyukacsokban van a szigetelés, tehát falon belül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.