Bár Dózsa Lászlóról most sem mondják ki, hogy valójában Pruck Pál, a Schmidt Mária vezette hivatalos emlékezetpolitikai közalapítvány a jelek szerint elkezdett távolodni saját mániájától, attól, amivel mára nagyjából egyedülmaradtak az univerzumban. Ez az a normális országban meglehetősen bagatell ügy, ami nálunk hónapok óta veri az újabb és újabb politikai hullámokat, és ragadtatja Schmidt Máriát egyre hisztérikusabb kijelentésekre arról, hogy az egyik óriásplakáton csakazértis a nagyotmondásairól híres Dózsa László szerepel – miközben nagyjából mindenki más állítja, hogy a 14,5 milliárdos '56-os emlékév szervezői és nagybani pénzköltői tévesen azonosították az 56-os pesti srácot.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A bandzsamarcsa leszállhatna már a döglött dakota lóról, már bebizonyosodott ehhez is hülye volt, és még a felelősséget se meri vállalni, egy gerinctelen szaralak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.