A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a civil törvény létjogosultságát a nemzeti konzultáció világossá tette.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a nemzeti konzultáció világossá tette a civil törvény létjogosultságát, a kérdéssort visszaküldő 1,7 millió ember 99 százaléka egyhangúlag támogatta, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldről.

Németh Szilárd az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta, a kormány konzultált az Európa Tanács alkotmányjogi szakértőkből álló testületével, a Velencei Bizottsággal, amely véleményének egy részét be is építették a jogszabályba.

A törvény jogilag megalapozott, az alkotmány kívánalmait teljesíti, úgyhogy jogi úton semmit se tud tenni ellene az Európai Bizottság – mondta a politikus, hozzátéve, a bizottság kritikája most is arra vezethető vissza, hogy Magyarország nem engedi be a bevándorlókat, és "ellenáll Soros György bevándorláspolitikai céljainak".

Németh Szilárd arról, hogy nem fogadta el az Országgyűlés az úgynevezett plakáttörvényt, amely kampányidőszakon kívül megtiltotta volna a politikai plakátok kihelyezését, azt mondta, az ellenzék a korrupció mellé állt azzal, hogy nem szavazta meg az előterjesztést.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@Aki Én: ...minden ellenőrizhetetlen és ez 8 millió magyar választónak természetes...már rég százezreknek kellene az utcán tüntetniük...és a tömeg fenyegető fellépésével (nem tettlegesen, csak megmutatva magukat, hogy sokan vannak) elzavarni ezt az nemzetrontó, országromboló, morális csődöt képviselő senkiháziak undorító gyülekezetét. Nem-nem, szépen, konszolidáltan (háttéralkuk közzétételével:,márminthogy ki kivel nem áll össze) készülünk a 2018-as torz, hamis választásokra...elképesztő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Hájtaréj matekból is hülye! A "minden idők legsikeresebb nemzethy konzultésönje" akkora szopás, mint ide Haiti!
Összesen 19.7 % küldte vissza papírt a 8.32 millió választóból!

"A negatv eredmány is eredmény" ! Igaz - lócicire járók?
justhpeter
RezsiSzilárd csak egy szégyentelen, primitív hazudozó.
nezelodo
Nem kellene ilyen fotóval sokkolni azokat a kérdőív visszaküldőket, mert visszakéri mindegyik az ő öt példányát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.