A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a civil törvény létjogosultságát a nemzeti konzultáció világossá tette.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint a nemzeti konzultáció világossá tette a civil törvény létjogosultságát, a kérdéssort visszaküldő 1,7 millió ember 99 százaléka egyhangúlag támogatta, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldről.

Németh Szilárd az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta, a kormány konzultált az Európa Tanács alkotmányjogi szakértőkből álló testületével, a Velencei Bizottsággal, amely véleményének egy részét be is építették a jogszabályba.

A törvény jogilag megalapozott, az alkotmány kívánalmait teljesíti, úgyhogy jogi úton semmit se tud tenni ellene az Európai Bizottság – mondta a politikus, hozzátéve, a bizottság kritikája most is arra vezethető vissza, hogy Magyarország nem engedi be a bevándorlókat, és "ellenáll Soros György bevándorláspolitikai céljainak".

Németh Szilárd arról, hogy nem fogadta el az Országgyűlés az úgynevezett plakáttörvényt, amely kampányidőszakon kívül megtiltotta volna a politikai plakátok kihelyezését, azt mondta, az ellenzék a korrupció mellé állt azzal, hogy nem szavazta meg az előterjesztést.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
@Aki Én: ...minden ellenőrizhetetlen és ez 8 millió magyar választónak természetes...már rég százezreknek kellene az utcán tüntetniük...és a tömeg fenyegető fellépésével (nem tettlegesen, csak megmutatva magukat, hogy sokan vannak) elzavarni ezt az nemzetrontó, országromboló, morális csődöt képviselő senkiháziak undorító gyülekezetét. Nem-nem, szépen, konszolidáltan (háttéralkuk közzétételével:,márminthogy ki kivel nem áll össze) készülünk a 2018-as torz, hamis választásokra...elképesztő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Sem az un. konzultáció keretében feltett torz, irányított kérdések, sem pedig az arra adott válaszok megismerésének kormányzati ellehetetlenítése nem alkalmas semmire, csak az abban közreműködők újabb pénz-lenyúlássára. Valójában: ez az egész bohóckodás szükségessé tenne egy igazi, demokráciákban működtethető civil törvényt, csak nem abban az értelemben ahogyan ezt az agyament buldózer kommunikálja. Arra volna eleve szükség, hogy a civilek kezdeményezései törvényi védelmet élvezzenek, de hát ezt ennek az ál "demokratikus???", illiberális, nemzetrontó társaságnak hiába is mondja bárki. Fóbiákkal teli, személyiségükben sérültek primitív gyülekezete, népnemzeti, árvalányhajas álcában.
papa.49
Szerencsétlen picsagyümölcs, te minek provokálod a népet???
A szar is ki lesz belőled taposva tetű!!!
Aki Én
Ez érdekes. Én úgy tudtam, hogy a fidesz az, aki minden korrupciót felszámolni igyekvő kezdeményezést elutasított, szabotált. Még a nemzetközit is.
Ráadásul orbánt választották a világ második legkorruptabb vezetőjének.
Persze az a tény sem hatja meg a demagógiában, hogy 8 millió emberből másfél millió tartotta egyáltalán érdemesnek, hogy visszaküldje a megtévesztő hazugságot. Ráadásul ez a szám is ellenőrizhetetlen.
magyarbakancs
"1,7 millió ember 99 százaléka egyhangúlag támogatta, hogy kiderüljön, mely civil szervezetek kapnak pénzt külföldről."
7,999998,3 meg szátokba fosajtott a nemzeti konzultációkor.
Klubtag
@Aki Én: ...minden ellenőrizhetetlen és ez 8 millió magyar választónak természetes...már rég százezreknek kellene az utcán tüntetniük...és a tömeg fenyegető fellépésével (nem tettlegesen, csak megmutatva magukat, hogy sokan vannak) elzavarni ezt az nemzetrontó, országromboló, morális csődöt képviselő senkiháziak undorító gyülekezetét. Nem-nem, szépen, konszolidáltan (háttéralkuk közzétételével:,márminthogy ki kivel nem áll össze) készülünk a 2018-as torz, hamis választásokra...elképesztő.
RonaGyuri
világos? Milyen világos? Mint a disznó p...ja! (bocs)
Nessy
Világosítsa meg már valaki gyarló elmémet, hogy a több évtizede betegeken, éhezőkön, nyomorékokon, elesetteken segítő civil szervezetnek mi köze van a migráncsokhoz? Hogy volt aki nem a "keresztény gyökereiről" hadovált, hanem segített a szerencsétleneken? Ez a sok státusz keresztény szemében hatalmas bűn!
Hogy akad szervezet, amelyik komolyan veszi az átláthatóságot, a jogbiztonságot, a demokráciát? Na, ez aztán pártunk és kormányunk szemében halálos bún! Nekik az a "civil szervezet", mely Orbán trónját körül állva hozsannát zeng reggeltől estig! Persze közpénzért!
Volt már agyi CT-n vagy EEG vizsgálaton ez a jólélek? Érdekes lenne az eredmény! Abból is sok minden "világossá válna"!
bakegya
A számláló -ellenőrző bizottság számszerűsítve is közre adta már ezt az infót!!!???-
vagy csakkk kampányol a levélszeméttel ez az izomagyú,hazudós,erőszakos orbáncsicska???
Cefi
Te rühes árokparti fideszkotorék! Todom, hogy te igazi fideszes vagy, tehát hozzád képest a faék NASA szintű szuperszámítógép.(és ez jellemző a rátok szavazókra is) Nem tűnik fel, hogy a szét és visszaküldött nemzeti inzultációs budipapírok száma megegyezik a kubatov-listán szereplő fideszbuzik számával? Azért ilyen nagy az az orbángeci szagú pofád, mert azt hiszed, nincs az a lámpavas, ami elbírna. Lehet. De hidd el, a sínre is le rudunk kötözni. És azért a tehervonatot nem érdekli milyen gusztustalan ocsmány disznó van a sínen.
kokopelli
@Nessy: Gyorsan végigpásztázva a kommenteket,felejtsd el,hogy abban helyzetben lenne,
itt valaki hogy a kérésed teljesíteni tudná!..(
Kivéve egy-két bérkommentelőt meg a gyevi bírót)
Pédának okádékáértl.:
-Pista!Min gondolkodsz itt éjjel az utcai lámpa alatt összeráncolt homlokkal!
-Van egy dolog amit nem értek!
-Meséld el,én majd elmagyarázom.
-Te barom!Elmagyarázni én is tudom,de nam értem!!! :=)
Clavigo
Sertésfejű marha...Már megint csak ismétlem magamat..
eugen4402
Ne tagadjuk urak, ez a szép és okos ember a vesénkbe lát... Valljuk be őszintén: nem élhetünk korrupció nélkül! Már csak azt kellene tisztázni, hogy a hazai pénzek miért nem tartoznak a korrupt támogatások körébe???
Perwool
@eugen4402: "a hazai pénzek miért nem tartoznak a korrupt támogatások körébe???"

Lehet, hogy hülye gondolat (mert hát én sem vagyok tökéletes-:))szóval a forint, az csak és kizárólag hazai fizető eszköz. Ők meg ugye nem...korruptak, csak azok akik devizával fizetnek.
Zeta
Meghalgatta a főnököt, aki matekból 1 es!
Mint a fidesz vezérkar általában, egy bukott konzultációra azt mondani, hagy a többség válasza pozitív?
Csak a szoc.idején tanulták a matekot
" 2x2 néha 5", a baj az, el is hiszik. Nem csak a hívek, de lassan ők maguk is.
Bebizonyítják, nincs szükség szaktanárokra, hülyén is meglehet élni.
Cicamama55
Azért nem mernek 100%-t mondani, hogy a nem úgy vélekedők azt higgyék, hogy ő a hazaáruló, szinte csak ő a kilógó a sorból...
eugen4402
@Perwool: ...Ahá. Szóval a forint az forint, már kapiskálom. Csak nem értem...
Perwool
@eugen4402: "Csak nem értem..."
Vagyunk így pár millióan, aki nem értik az "unortodox illiberális" katyvaszt.
kokopelli
@Perwool: ...pedig már gyermekkorunkban úgy incselkedtünk egymással:
"..ami a tied az enyém is,ami az enyém ahhoz neked semmi közöd!
Beeeeee!" :=)
quadrocopter
Hájtaréj matekból is hülye! A "minden idők legsikeresebb nemzethy konzultésönje" akkora szopás, mint ide Haiti!
Összesen 19.7 % küldte vissza papírt a 8.32 millió választóból!

"A negatv eredmány is eredmény" ! Igaz - lócicire járók?
justhpeter
RezsiSzilárd csak egy szégyentelen, primitív hazudozó.
nezelodo
Nem kellene ilyen fotóval sokkolni azokat a kérdőív visszaküldőket, mert visszakéri mindegyik az ő öt példányát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.