Még hármasra sem értékelik a választók a magyar demokrácia működését egy friss kutatás szerint. A leginkább az alacsony végzettségűek, az idősek és a Fidesz-szimpatizánsok elégetettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"A leginkább az alacsony végzettségűek,( iskolázatlan birkák) az idősek ( demens birkák) és a Fidesz-szimpatizánsok( echte birkák) elégetettek."
Perwool
"A Fidesz meghallgatja az embereket” – mondja Orbán, és közben a szeme sem rebben.
Hol marad az emberek megkérdezése, amikor az agyonadóztatott magyarok pénzét üresen kongó stadionokra szórja el a megalomániás miniszterelnök?
De hol maradt az emberek megkérdezése, amikor Orbán a paksi bővítés ürügyén 30 évre eladósította az országot egy diktatúrának? Miért nem lettünk megkérdezve, hogy akarjuk-e a nyakunkba 3000 milliárdos Putyin-hitelt? Miért nem valamelyik uniós állammal építtetjük Paks 2-t, egy átlátható közbeszerzés keretében? Miért egy keleti diktatúrával mutyizták le a zsíros bizniszt a fejünk fölött?
Az országot uraló kollégista brancs olyannyira elbizakodott, hogy nyíltan szembemegy már az emberek akaratával, beleértve a saját választóinak akaratát is. Kamukérdésekkel támadó „nemzeti konzultációval” szúrja ki a "keményen dolgozó kisemberek" szemét, az igazán fajsúlyos ügyekről pedig eszük ágában nincs demokratikus népszavazást tartani.
Orbán gátlástalanul hazudik.Ellenünk és a megkérdezésünk nélkül uralja az országot immár 7. éve. De egyszer minden repülő lejön, egyszer minden inga visszaleng. A dicstelen uralomnak reméljük, dicstelen lesz a bukása is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.