Megtámadta az anyját egy skizofrén férfi még tavaly, miután azt hallucinálta, hogy migráns költözött az anyjába. Állítása szerint a köztévé Híradójából tájékozódott a világ dolgairól.

Csütörtökön tárgyalta annak a skizofrén férfinak az esetét a Budapest Környéki Törvényszék, aki még tavaly késsel támadt anyjára, miután azt hallucinálta, hogy a nőbe migráns költözött bele.

Az Index cikke szerint a férfi három éve rendszeresen, változó intenzitással használ biofüvet,bár cselekménye lekövetésében ez nem játszott közre. 

Őt szeretem, de ha ellenség, akkor meg kell ölnöm (...) szóval amikor az anyám testébe belebújt a migráns, akkor én elővettem a két tőrt a fiókomból. Először csak pörgettem a késeket, majd rátámadtam az anyámra. Kétszer szúrtam anyám felé, de nem tudom, hogy hányszor találtam el

- olvasta fel a bírónő a férfi tavalyi vallomását. 

A férfi előbb két 25 centiméter pengehosszúságú dísztőrrel hadonászott anyja előtt tavaly július 8-án, majd a hátán és a hasán sebesítette meg a nőt. Az anya kiáltozására egy másik férfirokon és a férfi féltestvére is bekapcsolódott a dulakodásba, végül kimenekültek a házból, a férfira rázárták az ajtókat és hívták a rendőröket.

A férfi a bírósgnak elmondta, a köztévé Híradóját nézte, abból tájékozódott. A cselekménye előzménye az volt, hogy migránsokat mutattak a tévében, és azt képzelte be magának, hogy az egyik azt mondta neki, "bele fog hányni a kajájába." Arról is beszélt, hogy a tévén keresztül egy politikustól (az írásos vallomásban Lázár Jánost nevezte meg a cikk szerint) rendőrségi szemüveget kapott, ami megvédi.

Emiatt a mai napon, hogy megvédjem a migránsoktól Európát, kivettem két tőrt a fiókomból. És megmondtam, hogy ha kell, akkor a családomat is kiirtom. Ha ez az ára, hogy a migránsoktól megvédjem Európát. (...) Szóval amikor az anyám testébe belebújt a migráns, akkor én elővettem a két tőrt a fiókomból. Először csak pörgettem a késeket, majd rátámadtam az anyámra. Kétszer szúrtam anyám felé, de nem tudom, hogy hányszor találtam el.

Igen, el akartam pusztítani az anyámat, mert az Iszlám Állam hangja mondja nekem, és azt mondja, hogy ő egyáltalán nem az anyám

- mondta el vallomásában a férfi.

Az anyának a férfi elmondta, nem akarta őt bántani, csak a beleköltözött migránst akarta elpusztítani. Az anya azóta is hetente látogatja a férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI), ahol kezelték.

A férfiról a szakértők megállapították, hogy nála ténylegesen skizofréniás megbetegedés áll fenn, ezért a bíróság az emberölési kísérlet vádja alól felmentette, és kényszergyógykezelésre küldte, félévenkénti felülvizsgálattal – olvasható a cikkben.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
A "köztévé" erősen skizofrén hatást idézhet elő. Taigetosz!
solidedge
A felbújtó egyértelmüen Orbán Viktor.
Fradigege
A "köztévé" erősen skizofrén hatást idézhet elő. Taigetosz!
Qqberci
A köztévétől én is begolyóznék...
F_Viktor
Így jár az, aki a "köztévéből tájékozódik".
Bizonyított az agymosás :-)))
RonaGyuri
nehogy azt higgye bárki, hogy csak ez az egy van! =))
Itt is van szép számmal, hozzászólónak álcázva! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.