Noha néhány éve Lázár János még kitüntette köztisztviselői munkájáért Lamperth Mónikát, ma már a XV. kerületi Fidesz nem száll le a jegyzőről, lemondásra szólították fel. Hajdu László polgármester kiáll mellette, szerinte a kormányoldalt csak az zavarja, hogy a kerületben betartják a törvényeket. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Jön a lejáratás időszaka fideSSS módra...
nemkati
Ahonnan a cikket olvasószerkesztő átvette, az ez, sokkal bővebb:
nepszava.hu/cikk/1132162-lamperth-monikara-tamadt-a-fidesz-a-xv-keruletben

Mint ismert: 2014. októberben a DK-s Hajdu Lászlót választották polgármesternek, a testületbe viszont a Fidesz küldte a legtöbb képviselőt, tízet. A kormánypártiak obstrukciója miatt két hónapon át nem sikerült működőképessé tenni a kerületet, mígnem decemberben Hajdu megállapodott a kormánypártokkal. A megegyezés szerint a Fidesz két alpolgármestert, az ellenzék egyet adott, a Fidesz határozhatta meg az önkormányzati cégek menedzsmentjét és a felügyelő bizottságokban is többséget kaptak. Hajdutól számos jogkört elvontak, köztük az intézményvezetők kinevezésére vonatkozót, a korábban polgármesteri hatáskörbe tartozott döntéseket pedig a fideszes többségű bizottságokra ruházták.

Hajdu László polgármester meg ezt írja a kerület honlapján:
www.bpxv.hu/hirek/hajdu-laszlo-a-kerulet-nyugalma-es-fejlodese-a-legfontosabb

A fideszes többség
nemkati
"A Fidesz támadását a polgármester annak tudja be, hogy ebben a kerületben szembesülniük kellett azzal, nem tehetnek meg mindent. A jegyző itt el fogja végezni a munkáját, nem huny szemet a felett, hogy valaki jogtalan gazdasági előnyhöz jusson: fel fel fogja tárni a törvénysértéseket."
quadrocopter
Közben azért ne feledkezzünk meg Simonka Mocskos Dinnyésről se, aki tetves parazita módon élősködik a dolgozó magyarásg tiszta nyakán, és akit "mentsük meg Simonkát" projekttel akartak tiszára mosni, de ahogy a szart sem lehet, úgy ezt a tetvet sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.