Régóta tudjuk, hogy a mi Viktorunk mentális állapotával komoly problémák vannak, most azonban egy új fóbiájára derült fény: Orbán valójában fél a nőktől. No, nem úgy általában, hiszen még egy sem támadta meg (bár egy sportos, harcias nőnek nem lenne komoly ellenfél), sőt, mint tudjuk, a csábítás sem lehetne probléma, hiszen a hatalom és a pénz sok esetben afrodiziákumként hat, ellensúlyozva néhány férfi korát, termetét és természetes “szépségét. (Andy Vajnába is bele lehet halálosan szeretni, minden másra ott a Mastercard!) Nőkhöz való hozzáállását inkább a “machós” “vakkomondoros” technika jellemzi, és valószínűleg nem áll távol tőle az “asszony verve jó” hangzatú népi szólásmondás elfogadása.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Az biztos, hogy a "nem foglalkozom nőügyekkel" egy lekezelő gondolata, ill. mondata. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy valóban a nőktől való tartást fejezi ki ezzel a "gesztussal"... habár ez is belefér a "betegségébe".
nezelodo
Biztos fél tőlük, azért nem ratifikálják azokat a nemzetközi egyezményeket, amelyek a családon belüli és a nők elleni erőszak témájában születtek. Különben már a NANE mozgalom tiszteletbeli elnöke lenne... Már rohadtul várják ott a hölgyek a mini. elnökünket!
qxy
Nyugi. nem fél tőlük. csak jobb ezt mondani neki . . és kicsavarták a szavait. Tudom hogy nem fél.Jó páran nem félnek ott fent. Sok " baszpirint beszereztem sok embernek annak idején. a kis hétvégi ,-" valahova mennyünk el, basszunk be és folyik a pia meg a a g@ is . """

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.