A kormányközeli Magyar Időknek a brexit atyjaként is ismert Nigel Farage, brit európai parlamenti képviselő adott interjút. Farage volt az, aki védelmébe vette Orbán Viktort, amikor az Európai Parlament képviselői április 26-án a lex CEU és a magyarországi helyzet miatt vonták kérdőre a magyar miniszterelnököt – szúrta ki az interjút az Index. “Magyarország egy szuverén állam vagy az Európai Unió tagja. A kettő nem működik egyszerre. Biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnökük valójában szívesen távozna az EU-ból” – fogalmazott Farage. Ha nem lenne egyértelmű, hogy pontosan mire célzott a politikus, a Magyar Idők még vissza is kérdez:

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ellenszel.hu/2017/06/13/oromhir/---mért is ne ha minden magyar ilyen jól áll saját lábon!
Kuszaszem -varga misivel karöltve végül is remek páros.CSALÁDBARÁTSÁGGAL MÁR BEBIZONYÍTOTTÁK MIRE KÉPES ORBÁN VICCTOR ÉS ILLIBERÁL SZUVERÉN FOCIALIZMUSA,TEÉJESEN HITELTELENÜL ELADÓSODVA A NAGY PUTYINNAK!
Nigel Farage csókoltatom -a kutyáidat!!-az enyémek közül minden évben egyet,de inkább kettőt kilőnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.