Lázár János kancelláriaminiszter a csütörtöki kormányinfón tagadta, hogy Habony Árpád nem csak Magyarország nevében, de egyáltalán nem tárgyalt Hongkongban a letelepedési kötvény-programmal kapcsolatban. Nagy bátran azért csak hozzátette, hogy “Ő személy szerint nem tud semmit”, tehát ha véletlenül előkerül egy hang- vagy képfelvétel a csencsről, akkor sem bizonyítható, hogy füllentett, hiszen ő nem tudott róla. Ügyes.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Felfoghatatlan, hogy, hogy l​ehet​ valaki ennyire gátlástalan hazug!
Ez nem tudja úgy kinyitni a száját, hogy ne hazugság jöjjön ki.
kokopelli
...mi jönne ki. A ß@rokádásért más a felelelős!
Eladott Ország
Annyitisér Jánosunk a legveszélyesebb élősködője ennek a romboló­puszító rendszernek,
mert miközben Orbánnak nem ritkán homályos a tudata, ennek a maffiózónak tiszta. Tudatosan lavírozgat, sunyin mosolyogva döfi hátba a számára veszélyt jelentőket. Végtelenül cinikus és minden védhetetlen mocskot kimagyaráz. Lázár János, te mindenkit kreténnek néző kelet-európai nagyotmondó. „Sem nekem, sem a kormánynak nincsenek információi senki magánútjáról. Magánutakkal nem foglalkozunk”
– ezt bírta kipréselni fogai kerítésén Lázár János mindenhez is értő miniszter Orbán Ráhel és Tiborcz István sajátlábak bahreini útjával összefüggésben egy sajtótájékoztatón. Mert tényleg: ki lenne, ki lehetne kompetensebb a magánutak kérdésében, mint ez a nagyarcú,
kimagyarázás­ és szarelkenésügyi miniszter. Akinél nincs hitelesebb száj a magánút szó
megformálására, aki a legnagyobb kortárs mestere a közpénzből finanszírozott, titkolt,
elsunnyogott magánutaknak. Pont ő ne tudná hogy megy ez? Bezzeg, ha Juhász Péternek futotta volna bahreinozásra, a TEK-­et szabadítottátok volna rá Matolcsy testőrségével karöltve. Tényleg, amikor felröppent a hír, hogy szegény Orbán Gazsit a fülénél fogva cibálták haza Ugandából a TEK segédletével, valamiért szintén Lázár tolongott az első sorban cáfolni, hárítani. Az is igaz, hogy ott kevés az egy Orbán Ráhelre eső olajmező, szóval mindegy, nem ide tartozik. Úgyhogy visszatérve: komolyan mondod, Lázár? Egy csóró ország névtelen, ismeretlen miniszterelnökének ismeretlen lánya meg a sunyiképű férje akkora kaland a tőlünk nagyságrendekkel gazdagabb országnak, hogy dicsekszenek velük? Tényleg? Valóban? Ide süllyedt Bahrein, hogy Orbán Ráhellel kell dicsekednie?-Szarházi tótum-faktum Lúzerjankó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.