Hogy mire jó ez az egész? A hadiállapot fenntartására, természetesen. Vélemény. "A rendőrségi akció meglepte a hazai ellenzéki-ellenséges csoportokat és a nyugati propaganda központokat. A jelentős nyugati hírügynökségek az MTI és a Népszabadság híre, illetve meg nem nevezett 'források alapján' tudósítottak a magyar ellenzékiek elleni rendőrségi akcióról. A hírügynökségi anyagokban ismertették a 'letartóztatottak' nevét, ellenzéki tevékenységüket, a rendőrségi eljárás célját, az őrizetbevétel idejét, az elkobzott anyagok jellegét" – számolt be a kormánypárti média a norvégok által támogatott Ökotárs Alapítványnál tartott házkutatásról, amely akció keretében rendőrök vitték el az alapítvány elnökét, Móra Veronikát.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan már csak félre tetszett érteni a dolgot

Köteles elvtárs nem vádaskodott csak magához beszélt a tükörben

Talán ismert a klasszikus vicc mikor a főnöknek beszámol a magándetektív egy munkatársa dolgairól: beül a kocsijába, elmegy a házához, megdugja a feleségét, elszívja egy drága szivarját! A főnök megnyugvására a detektív megkéri, hogy elmondhassa neki tegezve: beül a kocsidba, elmegy a házadhoz, megdugja a feleséged és rágyújt egy drága szivarodra!
Valami hasonló tévedés történ azzal az idézettel amit a hvg.hu –n Seres László a Belső ellenség című publicisztikája említ:
„Az európai országok és társadalmak Európán kívüli érdekek meghódítandó és alávetendő erőforrásaivá váltak, az európaiak tudatát meg akarják szállni, identitásnélkülivé akarják őket tenni. (Kövér László)”
Valójában Kövér programbeszédéről van szó, csak első személy helyett „elmesélő módban” számol be ártunk és qurmányunk céljairól és mesterkedéseiről!
Nessy
Ezek egyre jobban elborulnak, mi lesz kettőre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.