Emberölés előkészületével gyanúsították meg M. Pétert, akit társával, R. Gyulával együtt másfél éve fogott el a Terrorelhárítási Központ (TEK), és akik belügyi vezetők akkori közlése szerint a miniszterelnök elleni merényletre készülhettek - írta a Magyar Idők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Heuréka! Másfél év alatt eljutottak a feltételezésig!
Nem gond! Miután csak feltételezés, majd a Kúria életfogytiglanra ítéli őket.
Nem lenne célszerübb a tényleges gyilkosokkal foglalkozni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Heuréka! Másfél év alatt eljutottak a feltételezésig!
Nem gond! Miután csak feltételezés, majd a Kúria életfogytiglanra ítéli őket.
Nem lenne célszerübb a tényleges gyilkosokkal foglalkozni?
egyvandor
Milyen vezénylő tábornok az akit nem akarnak megmerényelni?
1magyar
Sok ellensége is lehet! Vannak akiket a rendszere tönkretett, gondolom mély a gyűlölet.
karma1
@egyvandor: Mint Bastya elvtarsat... :o)))
Nessy
Legyünk tárgyilagosak!
Ki az a marha, aki Orbánt akarná megmerényelni? Még egyszer annyit kapna érte, mint egy rendes emberért!
Orbán után "Van másik"...! Több "jó barátja" örülne, mint siratná!
papa.49
A két szerencsétlen a bábú ebben a játékban!!!
Nessy
A tárgyalás forgatókönyvét megírhatná King, a rendezést meg bizzák Spielgbergre.
karma1
@lópicigáspár: Azert az mar nem semmi, hogy a HVG is a magyar idoktol veszi at a hireket... Szegeny ket oreg, de legalabb nem kell nekik a kajajukrol, villasznyszamlajukrol gondolkodniuk egy darabig...:o(
karma1
Azert arra nagyon kivancsi volnek, hogy hogy bizonyitja az ugyeszseg, hogy ezek a szerencsetlenek orbant akartak megolni?
Remelem, az ugyeszsegnel nem mindenki poltpeter, es meg gondolkodnak valamennyire...
orban annyira be akarja vezetni a szuksegallapotot, hogy kinjaban mar mindent kitalal, es mindent terrorcselekmenynek, gyilkossagi kiserletnek akar beallitani...
Nem lesz jovore semmifele valasztas: szuksegallapotot fog kihirdetni az agybeteg, es o lesz a legfobb parancsnok.
Szuksegallapotban, statariumban nincsen nepszavazas, gyulekezes, ellenorizetlen mozgas...
Ezt le merem fogadni barmibe - sajnos... Most jon putyin megbeszelni a reszleteket...
papa.49
@karma1: Remélem tévedünk ebben, de sajnos az előjelek erre mutatnak...
quadrocopter
"...a házkutatások során a szándékot bizonyító feljegyzések kerültek elő, de ennek ellenére még nem szerepel a gyanúsítások között a merényletterv."

Akkor miről beszélnek? Ki kell váltani a horda-sajnálatot?
karma1
@papa.49: Papus, en mar tul oreg vagyok ahhoz, hogy hulyere tudjanak venni,...:o))) erdogan csak peldat mutatott a tobbi minidiktatornak, hogy hogy kell csinalni magunk ellen egy puccsot, ugy hogy mi ne haljunk bele, viszont az osszes elonyet lekaszaljuk a dolognak.
Kepzeld el, ahogy az osszes ellenzeki vezeto politikust bebortonzi, - ha most ezt meg merte tenni Czegledivel, akkor itt semmi jot nem lehet varni - szerintem.
Es akkor mar nyiltan ki akar majd lepni az uniobol is - hisz majd a penz se jon mar -, putyin meg biztosit nekik valahol a kies Azerbajdzsanban egy ketszoba osszkomfortot, luxus Csajkaval, oszt jonapot.
Szerintem Simics azert g.cizte le a g...cit, mert o mar atlatta - es nagy valoszinuseggel a szemere is hanyta - ezt a tervet. Sok embert megvezethet ezzel, vagy ha nem tudja oket megvezetni, akkor meg lefizeti oket busasan, tudod, "van az a penz..."...hogy asszisztaljanak ehhez a szemetseghez.
Simics jo volt arra, hogy felepitse a birodalmat, na meg a penzt is szereti elegge, de azert az egesz nemzet hazavagasaban mar nem akart resztvenni.
solidedge
Türelem. Az illető úgy is meg fog halni egyszer magától.
namihami
Ez az Orbán mára felzárkózott a Gábor Zsazsa szintjére. ""Mindegy mit, csak rólam írjanak!""
dr. prédikátor
Már bocsánat, de hol van a viktor szopkinban az ember???Ő csak egy geci!!!De erre a két szerencsétlenre akarják ráverni a balhét amit el sem követtek!!!De van egy olyan érzésem hogy a fityfasz csürhe csak a geci viktor szopkin imázsát akarja népszerűsíteni!Kell egy elmélet a merényletről és ez kapóra jött a fityfasz csürhének!!!
karma1
@namihami: Azert merem remelni, hogy nem huzza olyan sokaig, mint Zsazsacskank...:o)))(Neba mar ki mindenkiveeeeeel...:o))))
namihami
@karma1: Nem azzal volna a baj, hogy meddig húzza. Éljen százévig.
A baj azzal van, hogy mindezt a mi zsebünkre teszi. A pics@ törődne vele, hogy szerepelni akar, de LOP is, mint a szarka.
kokopelli
...amikor egy féleszű diktátort a polgárok egyre nagyobb tábora megkérdője-
lezi,akkor eljön az idő,hogy a "könnyzacskókra" apelláljanak a vezír talpnyalói!
Már csak egy "CÖF" menet hiányzik,nagy "Mária- szoborral" a felpuffadt,duny-
hatestű szervezők első sora előtt Soros Gy.-t szidva (nameg a zÉUt) a felbuj-
tásért! A lengyelek meg a többi szimpatizánsok,ha nem is tudják min vesznek
részt,a szomorúságukbvan tök beszíva jó fotókat szállítanának a világsajtónak,
akiket úgy érdekelne a gyászmenet,mint a "pirézeket" a magyar letelepedési
kötvények!...
-Uff,beszéltem!_ mondaná a dakota..:=)
kokopelli
@solidedge: (9:10)
..tegeződjünk nyugodtan!...:=)...:=)
eugen4402
Könyörgöm, fékezzétek magatokat potenciális "Oswaldok"... A miniszterelnöknek egy haja szála se görbüljön! Már csak az hiányzik, hogy vértanúként kerüljön a jövő történelemkönyveibe!!!
qxy
Ez olyan mint Marinkó amikor elkapták a Z Nagy család ki irtásáért. Nem is volt Magyarországon.
Na meg egy egy irányú kis utcában ahol az utca két végét elálja a rendőr autó, csak gyalog mehet be, de igazolás után szigorúan""" az utcán két rendőr sétál, figyel, Bálintnak meg mondták .- SENKINEK NEM NYITHAT AJTÓT" . Ennek ellenére be ment az utcába Marinkó a két rendőr nem vette észre aki az utca végén állt , de a két sétáló rendőr se, és becsengetett Marinkó , Z nagy meg kinyitotta az ajtót. Az hogy hány tonna füstölt árú várt a fekete határon és hány vagon fegyver és ki akart lenni a fekete határ csempész fejese, arról egy szó sem volt.
" MERT NEM IGAZ """""Na ez így van kérem. Ha a szerv azt mondja te vagy vagy te voltál akkor bizony te voltál. Ha kell be is bizonyítják hogy te írtad a Toldit. és volt tettes társad mert az asszony is otthon volt és ha most nincs akkor erre is lesz törvény . Kurva világ ez kérem.
papa.49
@eugen4402: Ne a haja szála, a nyaka görbüljön a kötél felett!!!
Nessy
Orbánt, a "hős honvédőt" megmerényelni? Ha véletlenűl párlépést gyalog kényszerúl megtenni Havasi Bertalan havasi anyamedveként saját testével védelmezi Orbánt. Annyi testőr, TEK, rendőr van körötte, mintha a Galaxis fejedelme lenne. A heti igehirdetést is jól védett stúdióban egy mikrofon állvány társaságában cselekszi.
Az Oz - beli gyáva oroszlán hozzá képest Sandokán!
CsipkeRózsa
Jó lesz vigyáznunk, mert lehet, hogy a gondolat is merényletre utalhat, és jön a letartóztatás.
Pálinkás Pál
@Nessy: Arra a TEK-re gondolsz akik elfogták a Jedi lovagot???Meg hasba lőtték egymást a Ferenciek terén?? És még sorolhatnám a bakikat estig...Még a királyi tévében sem volt olyan híradás,ahová ezek kivonultak,hogy azt egy normális országban ne tudta volna megoldani a körzeti megbízott...
Nessy
@Pálinkás Pál: Pontosan! Csak ők drágábbak, mint a körzeti megbizott. Ez szerintem elég nagy különbség.
Perwool
@Nessy: Orbánnak a mellény azért kell, hogy a csüngős hasát fogja. A gorillák meg azért, hogyha hasra esik feltudják emelni.
qxy
Azért " tééélleg" Mindenki bántja ezt a szerencsétlen hülyét. miért kell bántani ezt az abortusz maradékot minden nap. Van ennek a hülyének elég baja nem? Jó ez az ember. Igaz nem hozzánk, hanem a családjához , de azért jó . Ha másra nem szappannak. de az is valami.
Na ezzel én már ki is zártam magam hogy bántom, illetve merényletet követnék el ez a fasz miatt. mert ugye én most is védem. Hallottam hogy kiskorában az apró pénzt a szájába tartotta. Erre csak azt mondom, a Fa@m a pénztárcájába. Na. Ezzel sem arra ösztönzöm hogy " círdesz"" hanem hogy " Takarékos" .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.