A Fidesz frakcióvezetője szerint marhaság, hogy a letelepedési kötvény-program miatt utazott volna Habony Árpád és Demján Sándor a Makaó mellett fekvő Hongkongba. Kósa Lajos szerint Orbán Viktor főtanácsadója kártyázni, azaz makaózni ment. A gépen rajtuk kívül Békés Balázs nemzetközi adótanácsadó és ügyvéd, továbbá Csányi Sándor OTP-elnök és Demján Sándor közös vállalatának, a Granit Polus Groupnak a jogi alelnöke, Sallay András is helyet kaptak.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ez tényleg a Gyurcsányék hibája. Ő alattuk zárták be a sárga házat. Itt az eredménye. Az ápoltak beköltöztek a parlament épületébe.
nezelodo
Árulkodik a heves tagadás, a nem közszereplő Habony esetében, akiről eleinte nem is tudták ki az , de ott kóbászolt a parlamentben, meg más kormányhivatalokban.
Szóval szakmányban lopják a polgárok pénzét, és az államhatalom ahelyett, hogy megakadályozná a lenyúlást, falaz nekik.
RonaGyuri
szóval magán látogatás volt! Gondolom a költségeket megtérítették a cégeiknek és/vagy adóztak és járulékoltak az államnak???
Különben egyértelmű adócsalás!
dr. prédikátor
Na ja!!! Én meg a Ferenc pápánál voltam ultizni!!!
namihami
Makaózni--Makaón. Igazi kósaizmus.
Biztos a huszituszik voltak a partnerek.
Cefi
Ez tényleg a Gyurcsányék hibája. Ő alattuk zárták be a sárga házat. Itt az eredménye. Az ápoltak beköltöztek a parlament épületébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.