A Fidesz értékelése szerint a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan egy terrorista oldalára álltak. Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján ezt arra hivatkozva jelentette ki, hogy – mint mondta – az elmúlt hetekben valóságos kampány folyt a röszkei zavargások egyik kulcsszereplője, Ahmed H. kiszabadításáért. Kifejtette: az elsőfokon terrorizmusért és határzár tiltott …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Akkor ezek alapján kijelenthetjük, hogy a 2006-os utcai zavargások elkövetői is mind terroristák voltak, és Budapesten terror támadás volt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ráerősítés

visszafogott „mi tudjuk”, majd gyűn a Zsóti a szőrös bunkóval

Két cikk uralja a párt központi napilapja főoldali kínálóját:
RÖSZKEI TERRORPER: ÚJ BÍRÓSÁGI ELJÁRÁS INDUL
A röszkei zavargások egyik irányítójaként ismertté vált szír férfi védője Bárándy Péter volt szocialista igazságügyi miniszter.
és
BÁRÁNDY H. ÉS PÉTER AHMED
Bárándy szerint nem alátámasztott a terrorcselekmény elkövetése, mert időbeli eltolódás van az események között.
Az utóbbit a derék lovagkeresztes jegyzi.
Az előbbiben a derék szerző csak beszámol a gaz terrorista kordonbontásáról, na jó nem kordon, hanem kerítés, s nem bontás csak megrongálás, ha igaz. A volt igazságügyi miniszter csak jelzés szerűen szerepel az irkodmányban. Nem így a párt 5számú harcosa nála keményen megkapja a magáét a gaz ügyvéd.
Hogy közben hülyét csinál magából az egy másik kérdés.
Egyfelől: „A törvények szerint az követ el terrorcselekményt, aki erőszakkal akarja rávenni az államot vagy az állam erőszakszerveit arra, hogy megtegyenek vagy ne tegyenek meg, vagy tűrjenek el valamit, amit az elkövető követel. ”. Ami – ha így lenne – még a nyilvánvaló hasonlóságnál is riasztóbb módon hajaz arra az estre, mikor a tekintetes bíróság egy megállapított csoportos garázdaságot nem büntetett, mert nem tartott társadalomra nézvést veszélyesnek!
Másfelől így fakadt ki: „De terroristákkal nem fogunk együtt élni. Legfeljebb a púpos lelkű csinovnyikokkal. Mert végtelen a türelmünk. Legalábbis még úgy tűnik.” Tudod Zsóti nekem nem úgy tűnik, hogy nagyon türelmes vagy csak önkontrollal rendelkező lennél. DE azt meg kell mondjam – bár birka a nép -, de azért annyira ne bízz abban, hogy a hozzád hasonló „púpos lelkű csinovnyikokkal” nagyon szeret együtt élni! =))
qxy
Tudjátok egyszer volt egy multi milliomos nyaraló szomszédom, majd barátok is lettünk. Minden hétvégén nálunk buli, Különleges kaják, ( meg tehettem hisz gasztróban utaztam)sok buli , sok zebe zaba. egyszer csak beszólt a milliomos haver.- Kuss mindenkinek. " Aki fizet az ugat"
Na mindenki me lepődött . Felálltam és ,.- Na barátom. Oké. de agyaljá csak kis barátom. mi barátok vagyunk. ezért, te itt soha nem fizettél semmiért. Vagyis, kend a hajadra a vagy dugd fel a pénzed a seggedbe ha akarod. Mert " Ha te ezt mondod akkor én meg azt hogy " Aki etet az ugat" azt fogd marokra a picsádat azt dobd át magad a kis sövényen barátom. ennyi volt. " Mi barátok vagyunk őszinték egymáshoz ahol a pénznek nincs értéke. De ez neked magas.
Ezt csak azért meséltem el, mert a világban is ez van . " Aki fizet az ugat " és sajnos mindenki benyal a pénznek.Mert az számít nem az ember .
Perwool
Akkor ezek alapján kijelenthetjük, hogy a 2006-os utcai zavargások elkövetői is mind terroristák voltak, és Budapesten terror támadás volt?
F_Viktor
@Perwool: És az összes terrorista, terrorista vezér szabadlábon van, illetve politikai karriert csinált, mint pl. Toroczkai...
Perwool
@F_Viktor: Elmebeteg kormány, minden nap Sorossal kel és fekszik, mindenhol Soros-összeesküvést sejt. Európa alapértékei adottak, alá vannak írva a csatlakozási dokumentumokban. Nem vita téma.Odakint, Orbán aláírta a kvótát. Haza jött, itthonról meg napi szinten üzenget Brüsszelnek. Tudomásul kell venni az Unió nem svédasztal, hogy ami ízlik megesszük, ami nem azt kukába dobjuk.Az EU-val nem harcolni kellene, mint teszik a szlovákok is. Ha nem látnánk rá példát, hogy igenis az Unió előnyökkel jár megérteném.
Érdekes módon, valahogy a többi velünk együtt csatlakozott ország jobban tudott élni ugyanezekkel a lehetőségekkel.
De, politikusain nem tudtak. Pápá Románia, Szlovákia, Csehország. Heló Uganda, Kabul...Maradunk a Balkán legalja, Európa skanzenje vagyunk az 50 évekből.
Brüsszel, Soros ma lopakodva nyeli el nemzeti szuverenitásunk újabb és újabb szeleteit.
Csak a miénket. Senki másét. Vagy azokat nem zavarja. Értem...
nezelodo
Ehhez a hergeléshez képest mégis meghajolt a kormány és áttételesen de elismerte az eljárás szabálytalanságát, féloldalas volt a bizonyítási eljárás. Ebben az aggasztó, hogy bármelyikünkkel szemben alkalmazhat a megrendelésre dolgozó bíró ilyen módszert.
F_Viktor
@Perwool: Te is tudod, én is tudom, hogy MINDEN csak színjáték orbán részéről. Minden kommunikáció csak etetés, agymosás, ideológiáció a magyarság ostoba felének.
kokopelli
@Perwool: "Európa skanzenje..."?!... nem szívesen mondok ellent,de a másajkú ismerőseim
az Orbán által vezetett M.o-t,szerintük is SAJNOS,de "Európa Utálatosképének"
titulálják!
U.i.: a skanzent szívesen látogatják az emberek,mert jó időtöltés,és tanulunk
valamit sétálgatás közben! (Szentendrén már régen voltam,de majd a zunokák-
kal,ha megnőnek) :=)
Perwool
@kokopelli: "Skanzen jelentése, magyarázata: falumúzeum szabadtéri néprajzi múzeum. Olyan hely (pl.: falu, tanya), amit megőriztek eredeti állapotában." na erre gondoltam amikor azt írtam"Európa skanzenje vagyunk az 50 évekből." Megőriztük!
Perwool
@kokopelli: Még annyi siettesd az unokáid felnövekedését.
Mert rezeg a léc, 2020-ban befagy az EU támogatás.
És utána ez a felirat lesz a határon kék plakátokon (ha marad még papi):
"93 030 km² ingatlan, igénytelennek kiadó! Kiválóan alkalmas birkák rideg tartására. Az ingatlan egy elvadult birkanyájat és némi egzotikus lakosságot leszámítva lakatlan. Négyzetméterenként pár millió dollár jelzáloghitellel terhelve.
Érdeklődni a tulajdonosnál:
Orbán vajda, Felcsút. (Stadiontól balra.)"
kokopelli
@Perwool: Nekem már máshol is van "hajlékom"! Hivatalosan,minden nehézség
nélkjül könnyen elintézve.Legfeljebb a tábla azon felét fogom csak ol-
vasni ami a "labancok" felé mutat!..:=)
namihami
...Budai Gyula sajtótájékoztatóján kijelentette...
Budai Gyula?? Akkor ""ugorgyunk"".
quadrocopter
Barom törpeuszkár! Vajon milrt is kjötgelezték a bíróságot új eljárás lefolytatására?
Csak nem Soros miatt?
Vagy a TASZ miatt?
Szarházi törpehulladék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.