A Fidesz-kormány uralkodásának kezdete óta ingoványos talajon jár. Olyan területekbe nyúltak bele elvakult gőgjükben, amelyek más, demokratikus országokban az azonnali bukásukat jelentették volna. Ám ez Magyarország, és úgy tűnik, itt elég magasan van az emberek ingerküszöbe. Az internetadó elleni tüntetés volt az első, amely jelentős mértékben megmozdította az eddig szunnyadó fiatalokat, majd a CEU-ügy a második. A Lex-CEU átlátszó, gátlástalan törvénymódosítása rámutatott arra, hogy Orbánék számára már nincs semmiféle gát, és eljutottak arra a pontra, hogy már nem tartják szükségesnek felháborító intézkedéseik leplezését sem. Sokan tüntettek, tízezrek vonultak az utcára, én mégis szomorú vagyok. Az én tiltakozásom ugyanis nemcsak a CEU-ról és az internetadóról szól, hanem az országban tomboló, egyre elviselhetetlenebb önkényuralomról és gátlástalanságról.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
birka népek vagyunk!
Csak akkor kezd a nép, az isten adta nép, mely ... visítani, ha már ...
dodóka
Önkényuralom ? Gátlástalanság ? Ez kell nekünk ! Erre szavaztunk kétszer is kétharmaddal...
RonaGyuri
birka népek vagyunk!
Csak akkor kezd a nép, az isten adta nép, mely ... visítani, ha már ...
dodóka
@RonaGyuri: akkor meg már mi a fasznak visitozik ? Szavazzanak újra erre a mocsok bandára 18-ban is de legalább háromnegyeddel... Megérdemeljük ! ( nekem már két gyerekem is Angliában él , és egyre jobban. Én meg azzal a vén buzi fejemmel már itthon akarok megdögleni... )
iluminati
@dodóka: Mi már csak megdögleni fogunk...megfélemlítettek mikor a magánnyudíjunkat le nyúlták...hol van az a rengeteg pénz
Zeta
Nem , nem csak a fiatalság nem volt sehol, mi mindannyian kussoltunk! Halgattunk , mint most, mindig!
Hallgatotott mindenki, mikor eltünt az ALKOTMÁNY, mikor lenullázták a MUNKA TÖRVENYKÖNYVÉT, akkor sem szólt jóformán senki , mikor elvették az öregkorát, aNYUGDÍJÁT. töbet nem kell sorolnom , mett ez volt a kezdet , erre, ezekre épül minden, ezekkel vettek el tőlünk mindent!
Hallgatumk, várunk!
Mindig várunk valakire, valamire, pedig ezt , csak mi oldhatjuk meg, mi a fiatalokkal együtt. Ha várunk nagybaj lesz, szólni sem merünk majd , mert lesz aki hallgatózik és már nem szólhatumk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.