Oláh Lajos DK-s képviselő vesegörcse miatt nem vett részt a plakáttörvényről szóló szavazáson. Hadházy Ákos ezt nehezményezte, Vadai Ágnes megvédte párttársát.

Hadházy Ákos LMP-s politikus megkérdőjelezte Oláh betegségének valódiságát, Vadai Ágnes ezt nehezményezte az ATV Start című műsorában – írja a HVG.

Vadai azt is elárulta, hogy a DK elnöke is nagybetegen jelent meg a szavazáson, Gyurcsány Ferencnek ugyanis kétoldali tüdőgyulladása van. Oláh Lajosért mentő jött, és még hordágyon sem tudták volna a Parlamentbe vinni – mondta Vadai Ágnes.

A párt elnöke egy vírusos fertőzést kapott, és ebből alakult ki a súlyos tüdőgyulladás

- mondta a Blikknek Gréczy Zsolt, a DK szóvivője. – Otthon fekszik, senkinek sem nyilatkozik. Naponta orvos jár hozzá, antibiotikumos kezelést kap – tette hozzá Gréczy.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Hadházy Ákosnak üzenem, hogy próbáljon egy vesegörccsel lábra állni, utazni, és órákat ülni egy helyben. érdekes élményben lenne része.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
De tényleg. Ez lehet halálos is. ( Ha agyon verik)
1magyar
@karma1: Mindig képződik vesekövem, ultrahangos leleten van, de gondolom nem akkorák mint az volt. Kisebbek és kevésbé fájdalmasak, elmennek. Csak egyszer volt az az iszonyú fájdalmas.
karma1
@1magyar: En ugy hallottam egy vesekoves baratnomtol, hogy a kicsi is piszkosul tud fajni... Neked se kivanom, hogy legyen, talan el tudjak porlasztani? Talan ugy konnyebben tavozik?
Nagyon vigyazz vele, az nem gyerekjatek...:o((
1magyar
@karma1: A kicsik enyhébb vesefájdalommal járnak.Sok folyadékot kell inni.
Szókrakész
"Oláh Lajosért mentő jött, és még hordágyon sem tudták volna a Parlamentbe vinni "

Miért?
Nem fér be az ajtón?
nezelodo
@Nessy: A Lasztovicát kötötte egykor a pártfegyelem, kis híján koporsóban vitték gombot nyomogatni, akkor még meg is volt a fülkeforradalmi kétharmad. A Jenő meghalt, ugrott a négyes körzet, meg Tapolca fidesz uralma, azt mondják, nem is hiányolják nagyon, csak a fideszes számlagyárat a kisvállalkozók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.