Mint a focihoz, a Sukoró ügyhöz is mindenki ért, mindenkinek van véleménye róla. Hadházy Ákos LMP társelnök szerint a Sukoró-ügy elejétől fogva egyértelmű: rossz földet cseréltek drága földre. "Az eltűnt pénz nagyságához képest még enyhe ítélet született Sukoró-ügyben" – vélekedik Hadházy, akivel szemben áll Molnár Csaba DK-alelnök vélekedése, szerinte ártatlan embereket ítéltek el, akiknek csupán egyetlen bűnük volt: nem akartak hamisan tanúzni Gyurcsány Ferenc ellen.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@nyanya001: nem csak az a baja, hogy képtelen józan ésszel gondolni a vezéreire! =))
Annak idején benyalta Orbánét, most meg a Szakasits unoka gátlástalanságát kajálja!
Az pedig, hogy nem látja az alapvető különbséget az ügyeskedés (ha volt) és a gátlástalan szabad-rablás között sokat levon az egyébként tisztelendő tevékenysége értékéből!
Béla333
Tudomásom szerint nem csak a megvalósult bűncselekményeket szokták elítélni, hanem a bűncselekmény előkészítését is már büntetni szokták!
Tehát ha Császiék azért nem követték el azt amivel vádolták őket, mert erre már nem volt lehetőségük, attól még a bűncselekmény előkészületeit megtették.
Nem Hadházy volt a bíró, jogerősen ítélték el, ha Császiék szerint törvényellenes volt az egész, akkor ne vonuljanak be! Ha hiba volt az eljárás során, akkor meg folytasság a pert Strasbourgban!
Béla333
Még egy: hiába szeretnének egyesek különbséget tenni a korrupciós bűncselekmények között azzal, hogy az egyik "csak" amolyan baráti kis bűncselekmény volt, míg a másik bezzeg iparszerűen lopkod, a lopás mértékének a megítélése és a büntetés mértéke a bíró megítélése kell hogy legyen, nem egyes kommentelőké!
Nessy
@Béla333: A "független" magyar bíróságra gondolsz?
quadrocopter
@Béla333: Nem minsen bűncselekménynek van büntetendő előkészületi szakasza!, Sukoró ügyben szó sincs előkészületről.
Béla333
@Nessy: 17.36
Arra a bíróságra, amelyik pl. a Postabank (Princz) vagy a K&H Kulcsár ügyekben olyan ítéletet hozott, amelyik mindkét oldal korrupt politikusainak nagyon is megfelelt.
Vagy arra a bíróságra, amelyik pl. Molnár Gyulát ugyanígy 3. fokon, a Kúria mentett fel.
Nem mentegetem a bíróságokat, a bírói ítéleteket, de az nem megy, hogy ha számunkra vagy a mi politikusainkra kedvező döntést hoznak, akkor igazságot szolgáltatnak, ha meg a mi politikusunkat ítélik el, akkor meg a Fidesz meghosszabbított karja!
Sehová nem vezet, ha a bíróságokat, a bírákat a politikusok az ítéleteik miatt börtönnel fenyegetik, szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.