Az LMP társelnöke szerint az eltűnt pénz nagyságához képest még enyhe ítélet is született Sukoró-ügyben. Az egyik érintett éles szavakkal kérte ki magának Hadházy Ákos nyilatkozatát. Mint arról beszámoltunk, az LMP társelnöke szerint a Sukoró-ügy a kezdetektől egyértelmű volt: egy rossz földet cseréltek egy drága, velencei földre – erről Hadházy Ákos az Egyenes Beszédben. Molnár Csaba DK-alelnök szerint viszont ártatlan, becsületes embereket ítéltek el, akiknek csupán egyetlen bűnük volt: nem akartak hamisan tanúzni Gyurcsány Ferenc ellen. A Sukoró-ügy a kezdetektől egyértelmű volt: egy rossz földet cseréltek egy drága, velencei földre – jelentette ki Hadházy Ákos az Egyenes Beszédben. Az LMP társelnöke szerint józan paraszti ésszel is belátható, hogy a magyar államot komoly kár érte. Azt ugyanakkor hozzátette: az eltűnt pénzösszegek nagyságához képest nem születtek súlyos ítéletek. Hadházy felidézett egy 2010-es cikket, amelyben a Fidesz azt állította, hogy 13 ügyben lesz...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mégegyszer kérdem, mennyi pénz tűnt el a Sukoró ügyben? Amiért is most börtönbüntetést kaptak Császy Zsolték? "Bennünket Sukoróban úgy ítéltek el, hogy még az erkölcsi és szakmai gátlásoktól mentes vádlóink sem állították, hogy bármiféle személyes előnyért tettük, amit tettünk, Önöknél mégis „korrupciós ügyként kezelnek" bennünket."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@bencemacska: 20.44
Ez a "burkolt pártfinanszírozás" nevű rendszer, ami tulajdonképpen a köztörvényes politikusi bűncselekmények másik neve nagyon jól megfelel/megfelelt az egymást kormányon váltogató pártoknak, pláne, hogy egyik sem számoltatta el a másik disznóságait.
Így kialakult egy kleptokrata, bűnöző politikusi réteg, amelyik vígan dagonyázott és dagonyázik a mai napig is ebben az általuk kialakított helyzetben.
Ha abban meg tudtak egyezni, hogy a lopott pénzt milyen arányban osszák szét egymás között (állítólag 2/3 - 1/3) a hátunk mögött, akkor ha akartak volna abban is meg tudtak volna állapodni, hogy mit kellene tenniük hogy ez a bűnözői rendszer megszűnjön és legyen végre egy élhető országunk. Nem tettek ez ellen semmit, csak a másikra mutogattak, hogy miatta nem sikerül a rendcsinálás!
Ezért ellenség ezeknek a pártoknak mindenki, aki ezeket a régebbi disznóságok dossziéit ki szeretnék nyitni, hiszen egy normálisabb rendszerben ezért hosszú, tömött sorokban mehetnének börtönbe mindkét oldalról.
Ebből a helyzetből lehetne kiút az LMP, hiszen nem sározódott be ezekkel a bűncselekményekkel!
Elolvastam az egyébként általam ismert Schiffer portrét, nem látok benne olyat, amit ne lehetne felvállalni!
bencemacska
@Béla333: ma, 21:17
Légy szíves ismertesd velem az LMP pártfinanszírozási javaslatát! Az övékét nem ismerem:
Béla333
@bencemacska: 21.29
"Pártfinanszírozási törvényt most!"
kettosmerce.blog.hu/2011/05/27/partfinanszirozast_most

És:
LMP 11 pontja amivel új irányba állítják az országot!
lehetmas.hu/wp-content/uploads/2016/08/11PONT_kifuto-nelkul-1.pdf
papa.49
@bencemacska: Marha jó cikk az biztos...
bencemacska
@Béla333: Az irány jó, de a hogyan hiányzik! És az a nehéz!
Peller Anikó
@bélfrg: micsoda padkány vagy te bella, de tényleg stiffer2 + 6házi együtt. Figyelj, 6an ezt kérdezi és én is,

Mégegyszer kérdem, mennyi pénz tűnt el a Sukoró ügyben?

Ha erre nem vagy képes válaszolni akkor kussolj. Nem az autópályák miatt itélték el ezeket vazze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.