1989-ben hazánk forró napokat élt át, kegyelettel készült Nagy Imre és mártírtársai újratemetésére. Június 16-án – ma huszonnyolc éve – a Hősök terén százezrek tisztelegtek a mártírok emléke előtt. A magyar fiatalság, a jövő nemzedéke képviseletében egy szakállas fiatalember, egykori Bibó-kollégista, az alig egy éve alakult Fidesz vezetője beszélt. Tegnap minisorozatunk első részében Öszöd után hagytuk ott a diktátort. Ha megpihentek, most nézzük, hogy gyalogolt tovább a mába a diktátor.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
A cél érdekében a szélkakas is mindig változtatja az irányt!
quadrocopter
Nemcsak diktátor, jhanem egy elmebeteg, zabolátlan őrült, aki kockáztatja a nemzeti értékekeket, az emberek jövőjét, a hamis és hazug nemzetizés csak a hatalom megtartását szolgálja, minden megmozdulása, rezdülése a korlátlan hatalomért működik, alattomos szervilis csicskákkal vette körbe magát, famíliáris szinten működik a nemzeti értékek, a köztulajdon felvásárlása és átalakítása magántulajdonná, kötvénybe bocsátotta a nemzet biztonságát, egy mocskos, sunyi, értéktelen szarházi nulla kapaszkodik a hatalomba!
Perwool
"Magyar történelem, magyar kérdés, magyar fátum ennyi: néhány száz, erőszakos család uralkodott, álnokoskodott, kegyetlenkedett, barbárkodott egész Magyarországon. Ezek kinevezték magukat Magyarországnak s a szent magyarság nevében kötötték az üzleteket, és zsebüknek egy kis sérelméért fölborítottak mindent."
Ady Endre, 1910. december 25.

Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez...
/Ady Endre írása, Nagyváradi Napló 1903. július 30./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.