Orbán Viktor kifejezte abbéli igényét, hogy Magyarországot szeretné – mit szeretné, akarja – megtenni a régió tudományos-innovációs központjává. Most már csak azt kellene elérni, hogy dacára, hogy Orbán a fő-közszolga, ez meg is valósulhasson, és még valami ehhez kevés az, hogy: akarom.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ha a csalás és lopás tudomány, akkor ő a hú de nagy koponya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ugyan csak egy műveletlen paraszt-suttyó akarnok és úgy is gondolkodik!
qxy
Ha a csalás és lopás tudomány, akkor ő a hú de nagy koponya.
bencemacska
Amíg Parragh László a "tudományos" főtanácsadója, addig miről beszélünk?
nyanya001
A lopás, csalás, hazugság tudományát már világ színvonalra emelte.
Ezt már a Harvardon lehetne oktatni.
Nessy
Nem elég a jót akarni, de tenni, tenni kell!
Mi viszont épp most indulunk ellenkező irányba az új oktatási törvényekkel! Nem ártana, ha a saját törvényeiket ismernék!
papa.49
Akkor már az indulásnál elbasztad hazugovics stadionok helyett iskolákat kellett volna építeni!!!
ez az idióta még mindig az 5 éves kora körüli ,,dac korszakában él,, akarom, mondja ,,én ezt akarom,, mindegy lehet a legnagyobb balfaszság végrehajtják!!!
Peller Anikó
Húha, ez még szebb mint a foci, a focit már sikerült a régi jó központjává amortizálni a nulláról a semmibe.

De a tudományt ettől egy picit nehezebb, azt nem lehet tíz perc alatt megtanulni mint a focit. De az se megy.
Nessy
Tudomány és innováció! Két tánciskolával és három faiskolával nem megy! Hiszen most döntöttek, hogy a gimnázium, a természettudomány, az informatika felesleges tantárgyak. Testnevelés, hittan, énekóra, esetleg még lövészet, oszt jó napot!
Drága nagy vezér! Tudást nem lehet lopni, azért tenni is kell valamit!
Ne magából induljon ki! Igaz, ha a becsületes tudásából kellene megélnie, éhen halna! Még ügyvédbojtárnak is csapnivaló lenne.
Bár a pávatánc az nagyon megy.
qxy
@Peller Anikó: Csaucseszku asszonya is tudományos alakításáért tüntették ki pedig olyan sötét volt mint Orbán. Jó úton halad. Hogy is halt meg???
emerencia
@qxy: Elena "világhírű" tudós volt saját hazájában. (Írni olvasni tényleg tudott.)
qxy
@emerencia: miből is írta a disszertációját?Akkor tudod. és mire tudták használni a kutatásait.
Sámannus
Nagy hiba neki belefolyni. Ennél jobban el sem tudná szigetelni őket, ismerve, hogy a pénz mindenhol elfolyik, ahová beteszik a lábukat. Amit megváltoztatnak az mind szarrá válik, menekül előlük akinek még maradt valamije. A muszkák mindenfelé nyomulnak, és mindent lenyúlnyak. Ő csak egy asszisztens aki eltereli a figyelmet a beavatkozásról.
human
Ennek első fázisa, hogy Orbán embere, Parragh László bezáratna pár gimnáziumot.
qxy
@emerencia: azzal a négy osztályával ami volt? egy dolgot sem csinált . mások csinálták helyette őneki csinálták. Nem is értett semmihez.de tessék.
A „világhírű tudós, akadémikus, doktor és mérnök Elena Ceaușescu elvtársnő" számtalan Doctor Honoris Causa címet kapott a világ híres egyetemeitől. Általában ezeket a címeket a bizonyos területen elért kiváló eredményekért adják, Elena egyetlen érdeme, hogy az államelnök felesége volt. 1967-ben kapta meg a doktori címet „Az izoprén sztereospecifikus polimerizációja" című disszertációval. Ezt nyilván mások írták meg helyette.
„Nem lehetséges, hogy ő írta. Valójában négy osztályt végzett. További tanulmányai bizonytalanok. Számos legenda élt azokról, akik doktori dolgozatát írták. Nyilvánvaló volt, hogy kémia professzorok voltak, igazi tudósok. Elena Ceaușescu számos Doctor Honoris Causa címet kapott, ám ezek mind konjunkturális címek voltak. Valahányszor az államfőt meghívták valahova, létezett a két ország közötti protokoll, amelynek megfelelően adományozták ezeket a címeket. Nagyon sokan tisztában voltak vele, hogy ki ő. Kémia ismeretei korlátozottak voltak"
„Elena Ceauşescu tanulmányai az elemi osztályokra korlátozódnak. Ennek ellenére előbb vegyészmérnök lett, aztán a kémia doktora, végül akadémikus. Intellektuális fejlődésének csúcsán az »akadémikus, doktor, mérnök Elena Ceauşescu« megingathatatlan formulával kellett emlegetni. Elena Ceauşescu a párt második emberévé vált. Az ő feladata volt a káderképzés politikája, a tudomány, a fejlesztés és a kultúra".
Tudod, ismerem azt a faszit is aki lőtt Csaucseszku mellett a vadászaton, mert egy medvét sem tudott el találni soha. Egyszer írt a gyermekláncfű hasznosságáról is hogy mire lehet használni . Mindent csinált belőle . levest, főzeléket salátát, desszertet, csak azt az egyet nem tudta hogy a cukor betegek első számú gyógyszere. Sok embernek meg kellett enni a sok szart. és csodálatosnak kellett mondani ha nem, akkor te is tudod mi lett azzal aki azt mondta hogy szar.
dr. prédikátor
viktor szopkin meg a tudomány??? na neeeeeeeee!!!
justhpeter
Orbán puszta léte provokáció a tudomány számára. Hacsak a gátlástalan lopkodást nem tekintjük a nemzetközi tudomány egy szakterületének. Bármennyire közelebb engedése a tudomány irányába az egyetemes tudomány felszámolását jelentené.

Bár, ha alaposan belegondolok a hadtudományok területén a fegyverzeti kutatások tudnák hasznosítani. Jól mutatna a fejlesztések végén a próbákon mint cél.
qxy
@justhpeter: mozgócélpont??? vigyázzunkme jön a Tek.-nősbéka.
justhpeter
@qxy: Nem gondolom. Hiszen csak jót akarok, mert Orbán más módon nem jutna be a tudománytörténetbe.
qxy
@justhpeter: De . mint Biológiai szerencsétlenség. bece neve , " Hajnali gyerek" Tudod, fele g@ i fele húgy.
papa.49
@qxy: De míg a geciből lehet ember is a húgyból csak szar születhet, mint az látható is)))))))))))
karma1
Hat ugy hogy raborult a konyvespolc... Hogy...
qxy
@papa.49: de ez azóta nem is nőtt. mert az maradt.
karma1
@Nessy: Nem, o a Professzorok Batthyany Korebol indult ki,... Ott gyult ossze az osszes f@szkalap, aki makaon nyerte a diplomajat,...:o))) Mert a tudomanyhoz nem sok kozuk van, viszont egytol egyig orban seggnyaloi...
emerencia
@qxy: Sajna már akkoriban is felnőtt voltam és emlékszem milyen jót röhögtünk ezen a mondaton. Méghogy "világhírű" a saját hazájában??? :-))))))))))))) Nem véletlenül tettem idézőjelbe a "világhírű" szót. Errefelé senki sem hitte el. A megyénk határos velük, úgyhogy volt szerencsénk a román tévét fogni anno itthon. Első kézből végignéztük élőben a forradalmat. Sőt, később még Pacsepa könyvét is elolvastam.

Ha a mai ifjak látták volna az akkori romániai történéseket, hallottak volna előtte történeteket az ottani életről, talán nem viselnék ilyen birka módjára az önkényuralom orbáni illiberális verzióját sem.
papa.49
Ez véletlenül nem takarítani járt az egyetemen, aztán azt hitték hogy tanulni jár oda???
Sámannus
Ő mint a tudomány alanya lehet, mint a kísérleti állatok jó kis tanulmányok készülhetnek. Miközben egy valódi tudós közelébe kerül, hamar kiderül, hogy hülye mint a segg. Ebben a környezetben ezt soha sem fogja így hallani, mert azt sem érti meg, ha történetesen egy tudós lebassza, mert az nem ilyen fogalmakkal történik, legfeljebb zavarban lesz ha nem érti, de itt visszakérdezni nem illik..
Ő ugyan azt hall meg ebből amit akar a tanulmányok viszont másról szólnak.
Jót röhögök a páteren is. Úgy tesznek mint ha nagyon oda tennék magukat, de csak a kasszakulcs kellene nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.