És igen! – megvan, hogy miben világelső a magyarság. Kövér Győrasszonyfán fedte fel a titkot: még az anyaföld is különleges adottságokkal bír, amin naponta tapos a nemzeti láb. Ahol véletlenül mégsem, ott az Orbán-kormány – és csak ő -megteremti azt. Mindezt Kövér László, a fent említett nemzet hasonlóan kiváló házmestere mondta a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) regionális gyűlése előtt a Győr-Moson-Sopron megyei, 500 lelket számláló Győrasszonyfa községben.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Értünk ne áldozd fel a nyugalmadat Lacika, főleg, hogy qrvára meglennénk nélküled és a bandád nélkül.
RonaGyuri
Világelsők vagyunk: ennyi korlátolt barom sehol másutt nincs hatalmon! =))
nevemnick
Értünk ne áldozd fel a nyugalmadat Lacika, főleg, hogy qrvára meglennénk nélküled és a bandád nélkül.
feleselek
Nem kellene nagyon erőltetni ezt a maradást...Nyugodtan menjen, ahová akar, nem fogjuk túlzottan hiányolni. Valahogy, csak megleszünk nélküle!
qxy
De rossz akarók vagytok ezzel a hernyóval.
hetöndöe
Kövér a komcsi világba vágyik vissza,ahol mindenkinek ő és bugyuta társai osszák az észt ezerrel,ezért félnek ezek a gyökerek a liberalizmustól,az ugye a komcsiknak se nagyon tetszett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.