A miniszterelnöki tanácsadó kámforrá vált Ferihegyen. A miniszterelnöki tanácsadó kámforrá vált Ferihegyen. Minden valószínűség szerint helikopterrel menekült el Habony Árpád a HírTV rá váró stábja elől – pendítette meg a ma esti epizódjában a televíziócsatorna Célpont című műsora. A miniszterelnöki tanácsadó – írta meg elsőként a Magyar Nemzet – a múlt pénteken Demján Sándor és mások társaságában landolt egy Makaóból érkező Bombardier Global 6000 típusú magánrepülőgéppel a ferihegyi repülőtéren. Leszállt a magánrepülőgépről ugyanúgy, ahogyan mindenki más is, utána azonban egyszerűen eltűnt az újságírók szeme elől. Amíg ugyanis Demján és mindenki más kocsiba vágta magát, a Habonyra várakozó Skoda Superb végül miniszterelnöki tanácsadó nélkül hajtott el a kisgépes terminál elől. Kocsija csak a poggyászát és Békés Balázs nemzetközi adótanácsadót és ügyvédet vitte el. Habony nem jött ki az épületből. Mintha csak kámforrá vált volna.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bujkál a rohadék! Remélem előbb-utóbb utolérik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ricetrac
"...a makaói útról hazatérő magángépen tizenketten utaztak, Habonyon kívül csak Demján munkatársai és ügyvédei. Az egyik utas Mécs Imre, aki amellett, hogy Demján ügyvédje és Habony barátja, a momentumos Mécs János testvére." index.hu
karma1
@ricetrac: ne haragudj, mit akarsz ezzel mondani? Igen, olvastuk, ez benne volt a cikkben. Es?
ricetrac
@karma1: nagyon érdekes, amit mondasz, örülök hogy olvastátok, mert nincs benne a cikkben, az indexen most is olvashatjátok. De ne féljetek, nem haragszom, és nem az a kérdés, hogy én mit akarok ezzel mondani, hanem hogy az index informátora mit akar ezzel mondani. És az is kérdés, hogy te mit akarsz ezzel mondani?
karma1
@ricetrac: Talan nem vagy errefele nagyon ismeros meg: ha a Propeller oldalan egy cikk RESZET elolvasod, mert erdekel, akkor gorgess le az idezet vegeig, es ott zarojelben megtalalod, hogy - pl ennel a cikknel - (Forras: 168.hu/karma1), akkor kattints a kek szinben megjeleno forrashelyre, vagyis a 168.hu - ra, es akkor megnyilik az egesz eredeti cikk, amit elehetol vegeig kepekkel, esetleg videokkal megnezhetsz, akkor nem tetted volna fel a kerdesedet, mert tudnad, hogy mindenki elolvasta az egesz cikket, megnezte a kepeket, videobejatszasokat.

Ezert nem ertettem, miert irod ide azt ami amugy is benne van a cikkben?...:o))
Baj pedig nincsen, a baj az, ha doglenek a nyulak,...:o))))
Kulonben meg Isten hozott az oldalon...:o))
ricetrac
Na ott nincs, az amit írtam, az indexen van. Szóval ne hazudj.
karma1
@ricetrac: Hazudik a korosztanyad, te bunko. Ha az emberi hangot nem veszed, akkor nyugodtan huzzal el innen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.