A miniszterelnöki tanácsadó kámforrá vált Ferihegyen. A miniszterelnöki tanácsadó kámforrá vált Ferihegyen. Minden valószínűség szerint helikopterrel menekült el Habony Árpád a HírTV rá váró stábja elől – pendítette meg a ma esti epizódjában a televíziócsatorna Célpont című műsora. A miniszterelnöki tanácsadó – írta meg elsőként a Magyar Nemzet – a múlt pénteken Demján Sándor és mások társaságában landolt egy Makaóból érkező Bombardier Global 6000 típusú magánrepülőgéppel a ferihegyi repülőtéren. Leszállt a magánrepülőgépről ugyanúgy, ahogyan mindenki más is, utána azonban egyszerűen eltűnt az újságírók szeme elől. Amíg ugyanis Demján és mindenki más kocsiba vágta magát, a Habonyra várakozó Skoda Superb végül miniszterelnöki tanácsadó nélkül hajtott el a kisgépes terminál elől. Kocsija csak a poggyászát és Békés Balázs nemzetközi adótanácsadót és ügyvédet vitte el. Habony nem jött ki az épületből. Mintha csak kámforrá vált volna.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Bujkál a rohadék! Remélem előbb-utóbb utolérik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Bujkál a rohadék! Remélem előbb-utóbb utolérik!
karma1
@Manhattan: Tudod, a santa kutyas mondas ra is vonatkozik...
dr. prédikátor
Nem tünt el! Alagutat ástak neki azon menekült a geci tetű!!!
ricetrac
"...a makaói útról hazatérő magángépen tizenketten utaztak, Habonyon kívül csak Demján munkatársai és ügyvédei. Az egyik utas Mécs Imre, aki amellett, hogy Demján ügyvédje és Habony barátja, a momentumos Mécs János testvére." index.hu
karma1
@ricetrac: ne haragudj, mit akarsz ezzel mondani? Igen, olvastuk, ez benne volt a cikkben. Es?
ricetrac
@karma1: nagyon érdekes, amit mondasz, örülök hogy olvastátok, mert nincs benne a cikkben, az indexen most is olvashatjátok. De ne féljetek, nem haragszom, és nem az a kérdés, hogy én mit akarok ezzel mondani, hanem hogy az index informátora mit akar ezzel mondani. És az is kérdés, hogy te mit akarsz ezzel mondani?
karma1
@ricetrac: Talan nem vagy errefele nagyon ismeros meg: ha a Propeller oldalan egy cikk RESZET elolvasod, mert erdekel, akkor gorgess le az idezet vegeig, es ott zarojelben megtalalod, hogy - pl ennel a cikknel - (Forras: 168.hu/karma1), akkor kattints a kek szinben megjeleno forrashelyre, vagyis a 168.hu - ra, es akkor megnyilik az egesz eredeti cikk, amit elehetol vegeig kepekkel, esetleg videokkal megnezhetsz, akkor nem tetted volna fel a kerdesedet, mert tudnad, hogy mindenki elolvasta az egesz cikket, megnezte a kepeket, videobejatszasokat.

Ezert nem ertettem, miert irod ide azt ami amugy is benne van a cikkben?...:o))
Baj pedig nincsen, a baj az, ha doglenek a nyulak,...:o))))
Kulonben meg Isten hozott az oldalon...:o))
ricetrac
Na ott nincs, az amit írtam, az indexen van. Szóval ne hazudj.
karma1
@ricetrac: Hazudik a korosztanyad, te bunko. Ha az emberi hangot nem veszed, akkor nyugodtan huzzal el innen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.