A kormánysajtó azon rémüldözik, hogy őszre „erőszakos cselekmények” várhatók. Nem őrültem meg. Nem gondolom, hogy a kormány felgyújtja a Reichstagot. Az „önpuccs”, amellyel propagandistái kacérkodnak, nem olyan drámai, mint amilyennel a példaképet, Erdogant gyanúsították, aki – bárhogyan robbant ki a pancserpuccs - azonnal felhasználta azt ellenfelei kész listák alapján történő likvidálására, hívei mozgósítására, míg készületlen ellenzéke bambán tördelte a kezét. Szó se róla, az önpuccs ötlete elég népszerű a miniszterelnökünk barátai körében. Orbán a grúz elnök 2013-as bukása előtt még a helyszínen kampányolt Szaakasvilinek, aki pár évvel azelőtt katonai puccs veszélyére hivatkozva teljesítette ki hatalmát. Nálunk az önpuccsnak „koffeinmentes”, light változatával kezdenek dolgozni a drasztikusabb hatású keleti variációkhoz képest. Gyenge gyomrú nép vagyunk, az erősebb összeesküvés-elméleteket ki sem bírnánk, a kímélő menüt kapjuk: a „virtuális önpuccsot”, az ijesztgetést az...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@karma1: Így vagyunk ezzel vagy 9.5 millióan, ülünk a csónakban evezőnk már nincs és közeledik a csónak a vízeséshez!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Bevetik a kopaszokat a cél érdekébe...
Aztán kihirdetik a szükségállapotot.
karma1
Ezt magyarazom mindenhol,... Kidobott penz az ellenzek kampanya (igaz, a fidesze meg a jobbike is), mert fog csinalni egy mubalhet, lehetoleg belekeveri a menekulteket is, mint potencialis terroristakat (igy ket legyet ut egycsapasra), es azonnal kihirdeti a szuksegallapotot.
Mar ezt akarta megtenni tavaly oktober 2-a elott is egy hettel a Terez koruti robbantassal, de azt rettenetesen elbaltazta mindenki, de azota tanult ebbol, es tuti, hogy valtoztatott a modszereken.
Ha pedig statarialis korulmenyeket hoz letre, kijarasi es gyulekezesi tilalommal, akkor a 2018-as valasztas is el lesz hagyva, mert akkor o lesz a katonai foparancsnok is.
Kitalalta mar ezt ez a kis buzi, csak meg senki nem akarja elhinni, hogy ezt meglepi.
Most arra is jatszik, hogy a civil szervezeteket addig boszitse, mig azok a pipatol nem latva csinalnak valami baromsagot.
A menekulteket nem birta felzrikalni 2015-ben (es azota sem, pedig nagyon dolgozik rajta), hogy nekimenjenek a rendoroknek, vagy csinaljanak valamit a a lakossag ellen, a tavalyi "robbantas" a Terez koruton nem jott be, talan azota erdogan mondott neki egy-ket tippet... Sajnos... En elegge soteten latom a jovot otthon...
karma1
@papa.49: A bajom csak az, hogy a csaladom nagyobb resze meg a barataim is ott elnek...Ok aztan semmit sem vetettek ennek a tetves torpenek, csak fizetik az adojukat azert, hogy a zsirdiszno a tobbi maffiozoval egyutt hizzon...
papa.49
@karma1: Így vagyunk ezzel vagy 9.5 millióan, ülünk a csónakban evezőnk már nincs és közeledik a csónak a vízeséshez!!!
emerencia
@karma1: @papa.49: Én még reménykedem, hátha mégse.
Rockxy
A mocskos politikába simán belefér az önpuccs, bármelyik oldalról.
Tisztességes politika meg nem létezik, soha nem is létezett és nem is fog.
Hol a probléma?
Ja, az "újság" írt valamit...
elnyomott
Szerintem is lesz itt kemény, véres önpuccs.
Aztán meg síri csönd.
Nessy
Egyelőre másfél év alatt odáig eljutottak, hogy két öreg hapsi, akinél fegyvert találtak, valószinüleg meg akarta merényelni Orbánt.
Igaz, hogy azóta másnál is találtak egész fegyver arzenált, de hát még az előbbit sem sikerült bizonyítani. Bizony, jó lesz vigyázni, mert az éhezőknek adott ebédbe azok a galád civilek tudat módosítót kevernek, aztán három hajléktalan "meg puccsolja" pártunkat és kormányunkat.
Majd szólnak a 2006 őszén randalírozó, azóta szentté avatott csürhének, hogy reaktíválják magukat!
karma1
@emerencia: Egyem a szivedet, Te Draga pozitiv lelek! Neked legyen igazad!
nemkati
Azért én csak reménykedek, hogy ezzel a birka néppel azért nem lehet mindent megetetni.

Az nagyon valószínű, hogy az ellenzék ősszel, a nyári lazítás után felturbózza magát, és megsűrűsödnek a tiltakozások és a tüntetések. Persze, nyilvánvalóan a Fidesz ezt ki fogja használni a remek önpuccs-ötletéhez. Viszont akár a tüntetők közé delegált csőcselékükkel, fizetett b.közepes, kopasz, szélsőséges katonáikkal, de legyen már megdöntve ez az iszonyatosan ártalmas hatalom! A jövő évi választásokban abszolút nem bízom. :(
Qqberci
Tökön kell rúgni a gonosz törpét 'oszt jónapot...
Béla333
@nemkati: 11.51
Eddig sem az "ellenzék" szervezte a tüntetéseket, ősszel is a "civilek" fognak tüntetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.