Ismét Farkas Flóriánt választotta elnökévé a Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség – tájékoztatta a szervezet szombaton az MTI-t.

A kisújszállási tisztújító kongresszuson a küldöttek ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag választották meg újabb öt évre Farkas Flóriánt – közölték.

A tájékoztatás szerint a Lungo Drom, a Fidesz stratégiai szövetségeseként, a magyarországi cigányság boldogulásához szükséges feltételek megteremtéséhez elsődleges eszköznek a kormány társadalmi felzárkózás programjának folytatását tekinti.

A kongresszus tagjai elkötelezettek a kormány bevándorláspolitikája mellett, álláspontjuk szerint a külföldi munkaerő bevonása helyett a hazai cigányság képes helytállni a magyar munkaerőpiacon – hangsúlyozták.

A Lungo Drom tagsága missziós programot indítva is részt kíván venni a cigányság felzárkózásának további előmozdításában – tették hozzá a közleményben.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@Csizmás Kond: 16.14
Mondjuk azért nem ártana, ha nem egy bűnöző lenne egy ilyen cigány szövetség első embere!
Hol van a több mint 1 milliárd közpénz, amit ő tüntetett el?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/farkas-1024x682.jpg
Van az a bőr a felcsúti vályogseggű pofáján. Azt mesélte ez az ország szégyene, hogy baromira együttműködik ő a Fidesszel és a választások ideje alatt még ennél is jobban együtt fog működni. Amúgy el is hiszem. Összeillenek ezek minden szempontból. Rogán az ingatlanüzleteivel és a letelepedési kötvény bizniszével, Szijjártó az apuciéktól kölcsönkapott soktíz milliókból vásárolt villáival, Lázár a gyerekei nevére íratott szőlőkkel, luxusvityillókkal, Matolcsy a közpénzből foglalkoztatott szeretőjével, Polt elsikálóművész a Matolcsy keze alá tolt feleséggel és lánygyerekkel, Pintér az ezer évre titkosított olajügyeivel, a Mészáros família a százmilliárdos gazdagodásával és a minden gyerek nevén futó mindenféle vállalkozásaival, Orbán apuci és Orbán tesók az állami megbízásokból zsírosodó családi kasszával, Vajna a tönkretett vállalkozók nyomorából kihajtott kaszinó­milliárdokkal és az Amerikába cuccolt, felbrillezett asszonykájával, Orbán Ráhel a saját lábával, a saját férje lábával és az ő közös ügyködéseikkel, Habony Árpád az ismeretlen milliárdos, nevenincs tanácsadó és propagandafélisten. De lehet folytatni a barackmagból üzletet remélő L. Simon Lászlóval, az erkölcsösség máza mögé bújó, a gyűlölettől kettőig sem látó, szerepzavaros Kövér Lászlóval (és az ő Szilárd öccsével, aki szintén az állami pénzek körül sündörög, de eddig még minden vállalkozása bedőlt), a lyukas gatyából kilógó seggű Orbán Viktorral. Egyik sem különb, mint Farkas Flórián. Egy centivel sem.
eugen4402
@kukac50: Az az érzésem, a meghívottak között nem volt egy szál áldozat sem, ők minden hájjal megkent, dörzsölt tettestársak voltak. Ja, és a Flórián busásan megajándékozta őket az elvarázsolt "hídpénzből". Naná, hogy megszavazták... Annyi zsetonból ENSZ-főtitkárnak is megválasztják!
Jozefina
Azért annyire nem rózsáa a helyzete. A cigányság kezd átlátni a szitán!!!

24.hu/belfold/2017/06/20/megtamadjak-farkas-florian-elnokseget/
nezelodo
A történtek ismeretében egyre többen vélekednek úgy, hogy az a baj, hogy a nyakai töretlen ennek a tolvajnak és a tettestársainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.